Merhaba arkadaşlar.
Son iki gündür, konumu sessiz sedasız takip ediyorum. Ama görüyorum ki, içerikten çok insanların yazım şekli vs tartışma konusu oluyor. Ben burada zaten var olan bir yöntemi tekrar dile getirmek ve benim gibi yeni olan arkadaşlara biraz olsun kapı aralamak için çabalarken, insanların çıkıp benim üslubum ya da hatalarım ile dalga geçmesi beni derinden üzdü.
Kendi bölümüm dolayısıyla çeviri konusunda oldukça yeterli olduğumdan dolayı, yurt dışında forum, blog vb platformlarda dönen SEO muhabbetlerinin geçtiği satırlar arasındaki ufak tüyoları anlamaya çalışıp, erişebildiklerimi sizlerle ÜCRETSİZ olarak paylaşmaktır benim misyonum. Bu işi uzman yapanların işine çomak sokmak değildir. Ya da başkasının ekmek kapısına pislemek değildir. Sadece benim gibi durumu olmayan arkadaşların aslında araştırma ile neler bulabileceklerini onlara göstermek ve bunu biraz olsun kolaylaştırmaktır benim tüm gayem.
Ama görüyorum ki, faydadan çok faydacı olacaksın. Kraldan çok kralcı olacaksın ki bazı noktalarda takdir edilesin. Çalışmalarım asla bitmeyecek. Aksine daha çok saldıracağım. Eğer yanlış anlaşılmaya, birilerinin kalbinin kırılmasına, herhangi bir olumsuz fikir / zikir'e yol açtı isem, sizden çok ama çok özür dilerim.
Konularımın devam edeceğinden şüpheniz olmasın.
Saygılarım ve sevgilerimle.
Onur DİKEL