Siteye ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum o zamanlar dahil al yaptım oldu diye bir şeyler yapmamak için çalıştım. 30TL'den başlamıştım diye hatırlıyorum ve öyle çok müşterim falanda olmuyordu. Ama hep işimi hakkıyla yaptığıma inanıyorum elimden gelen desteği veriyorum ve sonunda bu duruma geldim artık müşteri eliyorum deyim yerindeyse.
R10'un kalitesinin düşmemesi gerek bu tasarım noktasında çünkü sadece10, bionluk gibi siteler de mevcut. Ben 10-20 lira veriyim yaptırıyım diyen varsa oradan tasarımcı bulabilir diye düşünüyorum. Kuralların değiştirilmesi taraftarıyım, en azından 25-30 liraya çekseler fiyatları gayet iyi olur, evet işler düşebilir ama gelen müşteride buna göre gelmiş olacak.
Benim fiyatlarım biraz yüksek sitedeki ortalamaya göre ama gelen müşteride buna göre geliyor. Kimisi gelip bi logo atıp hocam bunu 20 liraya yaptılar bi halta benzemedi param çöp oldu gibi şeylerle yakınıyorlar. Bazı müşteriler gelip 30 liraya yapar mısın vs vs diyolar ama onlarıda kabul etmiyorum etsem istekli bi şekilde yapmam biliyorum bu yüzden reddediyorum. Bu işi harçlığınızı çıkartmak için yapabilirsiniz anlarım ama bazıları var ki dürüm param çıksın şuraya bi ikon atıyım veriyim gelsin para hesabında.
Yaz ayındayız malum program indirip hazır dosya kullanan öğrenci arkadaşlarımız çoğalmış belli, ya yönetim bir şeyler yapıp kuralları biraz daha katılaştırır ya yazın bitmesini bekleriz bunların ortadan kaybolması için yada müşterilerin aklına iyice yerleştirmemiz lazım bu algıyı :) Şahsen hiç görmedim 5-10 tl'ye saatlerini heba edip profesyonel bi çalışma çıkaran insanı :)
Bu arada
@Grafik38; kardeşimin fikrini gayet mantıklı buldum