Herkese merhaba arkadaşlar. Çoğu arkadaşın yaptığı gibi kendi sitelerimin çalışmalarını kendim deneme yanılma yoluyla gerçekleştirmekteyim.. Özellikle tanıtım yazılarını sınamak amacı ile sadece tanıtım yazısı aldım. Ve sitem şuan 11. Sıradan 50 küsürlere kadar alt sayfalarıyla birlikte geriledi. Gelelim detaylara. Aldığım tanıtım yazılarının tamamı özgün. Sitelerin tamamını ahrefs,moz,maj. Gibi sitelerden inceleyerek aldım. Çoğu news kayıtlı ve çok kaliteli haber siteleridir. Buna rağmen her gün gerileme yaşamaktayım. Aklınıza tüm yazıları birden aldığım falan gelebilir, tam tersi günlere yayılarak alındı. Ortalama 40 adet yazı aldım. Güncelleme konusunda siteyi bu süreç içerisinde güncel tuttum. Yazı almadan önce siteye bi çalışma yapılmadı. Siteye hiç bişey yapmadan önce 10-11. Sıralarda durmaktaydı. Şahsi fikrim tanıtım yazılarının parayı çöpe atmaktan başka bişey olmadığı yönünde. Aksini düşünen arkadaşlara siteyi pm yoluyla gün içerisinde gönderebilirim kendileri inceleyebilirler. Herkese iyi çalışmalar dilerim