OriqinaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanda reklam derken ? oradaki slogan olayımı ? zaten kodları paylastım orada index.php dosyasındaki <a href="xxxx" target="_blank" class="x5">slogan</a> kısmını kaldırdıgınızda aynı mailru zaten vermiş oldugunuz siteyide inceledim o uzun iş veritabanına girip tüm mail ru embedlerinin basına o linki koyuyor. bizim ki daha basit.

paylastım zaten dosyayı burada ana siteyi bozmadan embed kodlarını değiştirmeden sub domain ile yapıyorsunuz mail.ru yasagı kalktıgında ana siteye eklemiş oldugunuz js kodunu kaldırmanız yeterli olacaktır.
Hocam sağolasın paylaşmıssın ama kapalı paylaşım yapmışsınız. Şimdi buradaki herkesin ve benim beklediğimiz şey sadece mobil olayı için değil, zaten web görünümünde açıldığı zaman mobilde de video aynen açılacaktır.

Bunu yapanlar var, birkaç site kullanıyor. Sizin verdiğinizde kodlar sizin sitenize ait ve mailrufix zımbırtısı kendi ikonunu koymuş oraya. Filmi başlatınca hemen tam ekran yapmazsan reklam çıkıyor sağ alt köşede ve filmi büyütemiyorsun. Ekranda bir yere de tıklattırmıyor. Bu yüzden beklenen çözüm birkaç sitede görüldüğü gibi bir php dosyası ile çağırıp mailrufix olmadan oynatıyorlar. İnşallah yapan birileri paylaşır..