Sen ne anlatıyorsun ya? Git bak bakalım rıfkı mıfkı konularına like mı etmişim, yoksa aynı eleştiriyi orada da mı yapmışım? Beni mi takip ediyorsun sen de böyle bilmeden dalıyorsun konuya? Evet hala aynı şeyi söylüyorum teyze, amca, rıfkı, mıfkı nedir? Çocuk parkı mı burası? Eğer bunlardan zevk alıyorsanız gidin parkta oynayın. Herkesin kendi eli, ayağı var kendi yazar cevabını. Avukatlık yapmayı amma çok seviyorsunuz. Aynı şekilde cevap yazmanın amacının o sıfatları kullanmanın ne kadar saçma olduğunu göstermek olduğunu anlayamayacak seviyedesin... Bu kadar basit...
Yeni birisini görünceymiş bilmem neymiş... Burada turnuva yapmıyoruz. Benim derdim işimden para kazanmak. Burada gol atıp ne puanı alacam? Yeni biri değil, isterse 10 yıllık üye olsun aynı şeyi yazardım. Herkesi kendinle karıştırma huyun var belli ki...
Asıl benim yazdığımı anlayamayacak kadar düşüksün. Kardeşim madem hoşuna gitmiyor laf sokmak içinde olsa kullanmıcaksın o kelimeleri. Ayrıca herkes işine bakıyor bu forumda madem herkes istediği şeyi yazıyor sanane kardeşim adamda amca diyor ?