Merhaba arkadaşlar,
Godaddy den Hosting paketi aldım sorunsuz bir şekilde kurulumunu yaptım ve kullanmaya başladım paket yukselt bolumunu açtım incelerken yanlışlıkla tamam butonuna bastım basmaz olaydım hemen sayfa yuklendi yapıcak birşey yoktu bende şaşkınlıkla ne oluyor derken sayfayı refresh yaptım yapmaz olaydım ödeme postunu ikinci kez gönderdi ve bir ücret daha kesti kartımda 59,88 TL + 59,88 TL 2.seviye paket ücreti kesti bu durumda elim kolum bağlandı artık olan oldu içime kuşku düştü hemen hostingimde seviyeyi 1.seviyeye geri düşürdüm şuan 1.seviyede yani ilk aldığım gibi pazartesi godaddyi arayacağım durumu izah edeceğim iki kere çekilen (59,88 TL) toplamda 119,76 TL mi iade ederlermi?
Ödemeyi paypal nakit kart ile yaptım geri karta iade yapabiliyorlarmı çünkü şube flan yok kartta.
Eğer karta iade yapamazlarsa paypala veya başka bankaya iade yaparlarmı ?
Lütfen yardımcı olun iade olayı başına gelenler varmı varsa açıklarsa çok iyi olur şimdiden herkese teşekkürler.
Godaddy'a yaşadığın problemi düzgün bir şekilde yaz yada ara problemin çözülecektir.Bizim türk firmaları gibi değiller.Eğer problemli bir ödeme gerçekleştiğinde ticket açtığında olumlu bir şekilde dönüyorlar.Ödeme kısmına gelecek olursa 1 hafta gibi bir sürede geri ödeme işlemi gerçekleşir.Dert etme godaddy yetkilileri yardımcı olurlar.Geçmiş olsun.