Bende de aynı durum vardı. Bir dostum için ben konuştum. Konuşurken ağzımdan hesap sahibi ben değilim diye bir laf çıktı. O da dedi ki o zaman onay almam gerekiyor hesap sahibinden. Benim telefonu kapattı, hesabın iletişim bilgisinde kim varsa onu aradı. Ondan onay aldıktan sonra beni geri aradı.
Bilgi olarak herhangi bir şey istemiyor, ancak büyük ihtimalle her seferinde hesaba yazdığın numarayı arayıp onaylıyorlar.
Eğer hesaba tanımlı kredi kartı eklerseniz, telefonda kredi kartı numarası vermenize de gerek kalmaz.
İsminiz soyisimiz adresiniz vs. Türkçe olduğundan sürekli harf harf söylemenizi isteyecekler.
Kolay gelsin
çok teşekkür ederim bu gun halledicem, benim için çok önemli gerçekten. insallah sorunsuzca hallederiz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:07:39 -->-> Daha önceki mesaj 19:46:15 --
Bunlar nasil insanlar anlayamadim. 2 kere gorustuk adamlarla bide yarimsar saat. 2. De de telefon kesildi. Surekli bisiyler sorup duruyorlar birader konusuyor ben telefondan dinliyorum. Bir turlu cozemediler. Bu arada kredi kartini felan guncelliyemiyorum. Yeni kart giricem hata veriyor kaydetmiyor. Vallahi bi daha tovbe bu firmaya. Tek istegim su sorunu cozuyum sonra direk transfer baska firmaya.