Milenyum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diziyi dikkatli izleyen arkadaşlar varmı,bazı şeyler dikketimi çekiyor,benimle aynı fikirdemisiniz acaba? Bu dizi çok tuttu,bu şekilde de devam edecek gibi,hatta bence ünü ülke dışınada çıkacak,yani yabancı ülkelerede satılacaktır.Ancak çok dikkatimi çeken olay,aşırı derecede bazı sahnelerde cimri davranılıyor,yani tiyatro izkiyoruz sanki,koskoca kayı boyu savaş teknikleri eğitimi alıyor,askerin ağitildiği alanda bir iki kişi ok atıyor,üç kişi birbirleri ile güreşiyorlar,yani bir eğitim alanı bu şekildemi olur,tanesi 100-200 liradan figüran bullmak bu kadar zormu,orayı kalabalık ve daha organize göstermek gerekmezmi,yani koskoca kaleyi fetihe ile 10-15 kişi ile giriliyor,dışarda gösterdikleri sahneyi saymıyorum onu zaten bilgisayardan yapmışlar,yani özetle savaş sahneleri ve bazı zafer dönüşleri,daha kalabalık olmalı,bu neyin cimriliği anlaşılır gibi değil. Kale fethi tamamlanmış,geri 4-5 atla geliniyor,zaferi kutlamaya gelenlerin sayısıda bu sayfaya yorum atanlar kadar. Bu durum benimmi çok dikkatimi çekiyor,yoksa sizde hak veriyormsunuz merak ettim doğrusu .
Katılıyorum hocam buna ancak geçen birşey okudum yönetmen ve başrol oyuncularına ait bir söyleşiydi.

" Dizi içerisinde figüran bulmakta zorlandıklarını at binebilen özellikle figüran sıkıntısı olduğunu kılıç kullanımıyla ilgili eksikliklerin olduğunu ve çalıştıkları çoğu figüranları bu sebeplerden dolayı bir çok rolle oynatmak zorunda olduklarına dair. Yeni sezon için eğitim veriyorlarmış sanırım figüran olarak oynamak isteyenlere diziyi daha kalabalıklaştırmaya yönelik çalışıyorlar ama malüm şartlar.

Finali kaçırmıştım bugün izledim bekle kayıları anadolu