İstanbul Aandolu yakasında Dijital Reklamcılık ve Kurumsal kimlik" yoğunluklu bir ajans kurma sürecindeyiz. Çekmeköy'de ofisimizi kiraladık ve donatım sürecine girdik. Freelance çalışabileceğimiz, beklentimizi karşılayacak ve makul fiyatlar verebilecek arkadaşlarla "sürekli" çalışmak istiyoruz. bu arkadaşlar dilerlerse ofisimiz ve imkanlarımızı da kullanabilirler. İki tip çalışma biçimi öngörüyoruz. İlki dışarıya yapacağımız işler, diğeri ise kurumsal işler ve projeler. Kendi işlerimiz için çok daha makul fiyatlar istiyoruz. Not: Elbette ki yapılan işin kalitesine pararel bir makul fiyat. Zaten kendim de yazılımcıyım ve meseleye hakimim bu anlamda emeğin değerini vermek konusunda şüpheniz olmasın. Aşağıda ki şablona uygun şekilde dönüşlerinizi bekliyorum:
-----------------
Adı:
Telefon:
E mail:
Şehir(Tercihen İstanbul):
Yazılım Dilleri:
Referans çalışmalardan 3'ü.:
Örnek Çalışma Biçimi 1: Tasarımı hazır olan babil.com gibi bir çalışma yapacak olursanız ne kadar fiyat verirsiniz ve ne kadar zamanda beta sürümünü yayınlayabiliriz.
Örnek Çalışma Biçimi 2: Kurumsal web sitemiz( Standart bölümlerin yanı sıra sipariş takip sistemi gibi bir kaç ek özellik) ne kadar süre ve fiyat verirsiniz
---------------
İlgilenen arkadaşların şablona uygun dönüşlerinizi beklemekteyim.