Xml ücretiniz ben almadım istediğinize kurdurabilirdiniz evet tasarım ürün yükleme işini r10 dan arkadaslara verdik ellerine yüzlerine bulastirdirdilar 50 liralık ürünü 10 tl eklemiş hali ile hız bizzat kendimiz 11 mağaza satışı arasında bu işe yoğunlaştık kimse mağdur edilemez siz kendinizde kurdurabilirdiniz başkasına yinede biz kur masakda yazın hesabinizi iade nizi yapalım şu an herseyi mız açık xml ücretsiz sitesine xml modülü olan kur duran gelip alsın bu kadar basit
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:16:03 -->-> Daha önceki mesaj 11:13:53 --
Ben bu alanda ürün ekleme verdiğim 7 arkadaşı rencide etmedim sıkıntı. Onlardan kay aklandı 3 günde bir site kurulmuyor usdadim simdi herseyi mız hazır n11 sanalpazar mağazaları ürünler xml ler ... Bu iş bahse konu sıkıntıdan dolayı uzadı haklısınız şu an hersey tamam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:24:24 -->-> Daha önceki mesaj 11:16:03 --
tam bir fiyasko oldu bu sistem az önce aradım bir aya satış başlayacaktı ama aradığım 1 ay sonra başlayacaz diyorlar...
Su an hazır usdad sitede açıklama var bayilik ücretsiz uzun bir süreç oldu lakin ürün ekleyen arkadaşların beceriksizligi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:25:37 -->-> Daha önceki mesaj 11:24:24 --
hocam detaylı pm alabilirmiyim
Sitede açıklama var başvurunuzu yapın linki al
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:52:05 -->-> Daha önceki mesaj 11:25:37 --
Hani arkadaş ortada mağaza yok demiş ya