www.maxpera.com
TAVSİYE ETMİYORUM......
AÇIKLAMA VE KANIT İSTEYENLER BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLERLER.
Bu yanlızca bir uyarıdır !!!!
Bu firma daha öncede satış ortaklığı adı altında, konu açmış xml veriyoruz diye vaetlerde bulunup,
size siteyi kurdurarak ve ayrıca sitenin ve xml modül parasını alrak başka hiç fir işlem yapmaktadır yani burdaki amaç satış ortaklığı olarak müşteri çekip xml modül veya site kurulum satışı yapılmasını sağlamaktadır..
ve yapılan işlemlerden sonra karşınızı ne ürünü karşılayacak nede kargolayacak firma çıkmaktadır...
Bu durumdan sonra sizleri oyalamaya başlamaktadırlar..
ortada hiç bir ürün mal yoktur.. Burda tek amaç xml modül ve site kurulumu satmaktır.
Yanlış olduğumuzu idda eden varsa r10 üyelerin içinde bu dura düşmüş çok arkadaşımızın olduğunu kanıtlarız..
DİP NOT: BU BİR UYARIDIR...
Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:47:27 -->-> Daha önceki mesaj 09:45:05 --

Acemi_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam bir fiyasko oldu bu sistem az önce aradım bir aya satış başlayacaktı ama aradığım 1 ay sonra başlayacaz diyorlar...
www.maxpera.com
TAVSİYE ETMİYORUM......
AÇIKLAMA VE KANIT İSTEYENLER BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLERLER.
Bu yanlızca bir uyarıdır !!!!
Bu firma daha öncede satış ortaklığı adı altında, konu açmış xml veriyoruz diye vaetlerde bulunup,
size siteyi kurdurarak ve ayrıca sitenin ve xml modül parasını alrak başka hiç fir işlem yapmaktadır yani burdaki amaç satış ortaklığı olarak müşteri çekip xml modül veya site kurulum satışı yapılmasını sağlamaktadır..
ve yapılan işlemlerden sonra karşınızı ne ürünü karşılayacak nede kargolayacak firma çıkmaktadır...
Bu durumdan sonra sizleri oyalamaya başlamaktadırlar..
ortada hiç bir ürün mal yoktur.. Burda tek amaç xml modül ve site kurulumu satmaktır.
Yanlış olduğumuzu idda eden varsa r10 üyelerin içinde bu dura düşmüş çok arkadaşımızın olduğunu kanıtlarız..
DİP NOT: BU BİR UYARIDIR...
Saygılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:48:45 -->-> Daha önceki mesaj 09:47:27 --

CWEnS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BAYİLİK ALIMI DEVAM EDİYOR



(İDDAALI DOMAİNİ OLANLAR HARİÇ ) .. TAKİPTE KALIN

[COLOR="Red"]XML BAYİLİK ......31 Bayi Teslim Edildi





Merhaba,

1---Xml bayilik veriyoruz..

2---Ürunler icerisinde anahtar teslimi site

AÇIKLAMALAR : Maxpera.com maxpera.com.tr maxpera.net marka tescilli ve Patentlidir..

2000 urun ve eklenmeye devam ediyor...

84 bin urun mevcut hedefimiz 5000 urun olacaktır n11 ve sanalpazar da magazalarımız ve 5 ilde 14 magazamiz vardır

kar marji satış fiyatımız üzerinden bayilerimiz % 20-30-40 arası olacaktır

panelinizden üzerine kar koyabilirsiniz.(Karlar size aitdir)

Ürünler KDV Dahil fiyatlardır.


Merkez İstanbul .. Maximum 5 Minumum 1 iş günü kargo süresidir

Merak Edenler için :
www.maxpera.com sitemiz sağ alanda XML KONUSUNU OKUYUNUZ
Sisteminize gelen siparisleri bize ilettiğinizde müşterinize satış fiyatınız üzerinden gönderim yapılacaktır.

isterseniz ben kendim fatura ederim diyorsanız ürünler size gönderilir..


Ana sitemiz www.maxpera.com

Tüm Gelen Pm lerden ortak fikir olarak açık bir şekilde konuya yazdım..

Herkesin bir beklentisi var umarım beklediğiniz projedir..internette online olarak en çok satılan ürünlerin neler olduğunu biliyoruz..

biz google adwords reklam için günlük aylık 60 kelime ile reklam analizi ve planlaması yaptırıyoruz.. tahmini olarak beklediğimiz satış oranı 15 ile 30 bin arasıdır ..
piyasadaki bu tip ürünleri satan siteleri 2 aydır inceliyoruz ve iddaa ediyoruz ki aynı ürünlerde fiyat olarak %40 50 hatta 80 daha uygun ve üstelik sizlere de %20 30 gibi bir kar payı vereceğiz..

Yeni eklenen ürünlerin fiyatlarını indirme çalışmaları devam etmektedir..

Sizi de bu sistemin bayısı olmaya davet ediyoruz..

Saygılarımla...
www.maxpera.com
TAVSİYE ETMİYORUM......
AÇIKLAMA VE KANIT İSTEYENLER BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLERLER.
Bu yanlızca bir uyarıdır !!!!
Bu firma daha öncede satış ortaklığı adı altında, konu açmış xml veriyoruz diye vaetlerde bulunup,
size siteyi kurdurarak ve ayrıca sitenin ve xml modül parasını alrak başka hiç fir işlem yapmaktadır yani burdaki amaç satış ortaklığı olarak müşteri çekip xml modül veya site kurulum satışı yapılmasını sağlamaktadır..
ve yapılan işlemlerden sonra karşınızı ne ürünü karşılayacak nede kargolayacak firma çıkmaktadır...
Bu durumdan sonra sizleri oyalamaya başlamaktadırlar..
ortada hiç bir ürün mal yoktur.. Burda tek amaç xml modül ve site kurulumu satmaktır.
Yanlış olduğumuzu idda eden varsa r10 üyelerin içinde bu dura düşmüş çok arkadaşımızın olduğunu kanıtlarız..
DİP NOT: BU BİR UYARIDIR...
Saygılar