Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Hocam aynı sorunları ben de yaşadım. Site işleri biraz sabır işi.
bir tane site açtım yükseleceğinden ümidim bile yoktu, 2-3 ay sonra 10k hit yakaladım. ilk yaptığım siteydi.
sırf bunun için php'yi geçen sene yaz aylarında üşenmeden başlayıp 3-4 ayda öğrendim, malum birilerine ücret verip parayla iş yaptırmak parasız bir adam için kolay iş değil.
Siteyle bıkmadan usanmadan gerçekten özveriyle uğraştım, şuan 16-17k günlük hitim var.
Tam site yükseldi derken tek gelir kaynağım olan adsenseten siteyi açtıktan 2-3 ay sonra saçma sapan bir sebepten ban yedim(sebep: yetersiz az orjinal içerik), itirazlarım vs oldu ama kabul etmediler, ben de umrumda olmazsınız dedim, farklı bir reklam tekniği uyguladım özel reklam aldım. şuan Allah'a şükür günlük 90-100 lira kazanıyorum.
Konu biraz sapacak ama adsense bana göre reklam verenler için dönüşümü 5 para etmez, google'ın sadece kendi cebini düşündüğü bir sistem.
Google, adwords reklamlarının bir çok sektörde reklamveren açısından berbat dönüşümlerin olduğunu çok iyi biliyor ama işine gelmiyor.
Reklam verenler de deli gibi adwords'e reklam bütçeleri harcıyor.
Millet adwords konusunda bilinçlendikten sonra google adwords er geç yanmaya mahkum bana göre.
Şuan google, bilinçsiz reklamverenler üzerinden parayı kazanıyor, adwordsü bir kez deneyen adam, genelde bir daha devam etmiyor eğer bilinçli bir reklamverense.