zoeken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılmıyorum, yaklaşık 5-6 adet çok önemli ve saldırı alan siteleri gizledim ve hiç bir şekilde IP adresinin ortaya çıktığını görmedim halada bulamadılar. Ayrıca ücretsiz sürüm kullanıyorlar. Diğer yönden Cloudflare ücretsiz sürümde 1GB üstü saldırıları direk filtreden çıkartıp sunucuya veriyor. Ayrıca hatırladığım kadari ile de 15 dakikalık bir filtre yapıyor.

Size bir site versem bypass edebilir misiniz?

200$ lık sürümde bile sunucuya trafik geldiğini gördüm cloudflarenin en iyi yanı IP yi saklaması sanırım cloudflarenin
Bende sizin söylediğinize katılmıyorum siz en önemli yönü ip gizlemek diyorsunuz ama ücretsiz sürümü her kanalda ip gizlemiyor.. Genelde herkesin bildiği sitelerden baktığında ip değişmiş gözüküyor ama benim baktığım siteden taratığımda gerçek ip ortaya çıkıyor buraya yazmıyorum yayılmaması için bende bunu barındırmış olduğum hosting firmasının söyleyişiyle fark etmiştim bende sizin gibi ip her kanaldan gizlediğini düşünüyordum çünkü benim baktığım analizlerimle gizlenmiş görünüyordu ta ki bana hosting firmamın gizlenmediğini söyleyene kadar sonra merak edip istedim nereden baktıklarını gönderdiler ve incelediğimde gerçekten de ap açık ip adresimin göründüğünü kendim gördüm. Tabi bu Cloudflare işe yaramaz anlamına gelmiyor bende sitelerimi cloudflare de gizliyor ve saldırılardan korunuyorum..