Evet her türlü iş görüyor ücretsiz olanı ama ip yi tam gizlemiyor bazı sistemlerde tarama yaptığında gözüküyor bu yüzden ücretli kullanmak lazım o da çok para. Tek bir kere öde 10 domain kullan olsaydı ücretli çok iyi olurdu ama öyle değil maalesef her domaine ayrı ayrı ücret ödüyorsun ben o kadar para vereceğime çok güçü bir sunucu alırdım + cloud flare ücretsiz paketini kullanırdım bomba gibi olurdu. Tabi tek bir siteniz varsa ve gelirinizi ondan sağlıyorsanız bence çok bir ücret değil alınıp kullanılabilir.
Kesinlikle katılmıyorum, yaklaşık 5-6 adet çok önemli ve saldırı alan siteleri gizledim ve hiç bir şekilde IP adresinin ortaya çıktığını görmedim halada bulamadılar. Ayrıca ücretsiz sürüm kullanıyorlar. Diğer yönden Cloudflare ücretsiz sürümde 1GB üstü saldırıları direk filtreden çıkartıp sunucuya veriyor. Ayrıca hatırladığım kadari ile de 15 dakikalık bir filtre yapıyor.
çok basit bir şekil de IP bypass ediliyor.saldırı yapan için 1 dakikalık mesele IP bulmak..sürekli IP değiştirmek gerekir.bunun dışında ücretli sürümde bypass oluyormu bilmiyorum.
Size bir site versem bypass edebilir misiniz?
200$ lık sürümde bile sunucuya trafik geldiğini gördüm cloudflarenin en iyi yanı IP yi saklaması sanırım cloudflarenin