2 arkadaş gideceğiz toplam 1500-1600 Tl civari paramız olacak. ikimizde de içki ve sigara yok. olmazda dini olarak hassasiyetimiz var. ayrıca fazla karı kızlada işimiz olmaz o acıdan şehirde sorun yaşayacağımı sanmıyorum. ev üniversite yurttu ayarlanamazsa normal evde kalacağız.
bilgiler için tşk ederim.
Rica ederim kardeşim, eğer durum buysa sizin açınızdan çok güzel bir tatil gibi olacak.
Bahsettiğiniz parayla iki kişi rahat yaşarsınız. Eve çıkarsanız onu bilmiyorum maliyeti ne olur. Ama genel olarak 1500tl yi iki kişi içki, sigara yoksa diğer harcamalar ile bitiremez. Orada merkezdeki tüm cafelerde nerdeyse fiyatlar benzerdir kazıklanma veya elit diye birşey yok. Kahveler 1euro, yemekler ise 2eurodan başlar. Porsiyonlar büyük olduğu için 2 öğün yeterli geri kalan zamanda bolca cafelerde geçirirsiniz ve olabildiğince dili öğrenmeye çalışın. Bölümünüzü bilmiyorum ama sırpça ayrıca diğer balkan dillerine ve rusça dahil diğer slav dillerine aşırı yakın ilerde faydasını görebilirsiniz. Olur da oradayken herhangi bir sıkıntı yaşarsanız bana her zaman pm ile ulaşabilirsiniz.