eğer öyle bir şey diyorsa böyle bir yöntem uyguluyalım mesela üye girişi gerketiyen başka bir yer kullanıcı paneli gibi oranın kaynak kodlarını incelleyin isset($config['login'] mı oda veya başka bir şey mi
veya logini yazdırın ekrana bakın bir login çekiyor mu normal şartlarda çekmiyorsa session start yaptığınız yerleri kontrol edin belki bu sayfada $config'i çekmiyordur ;
üye girişi gereksimi olan başka bir sayfa kaynak kodlarını inceliyebilirsiniz böylelikle aradakı hataları veya farklar bulunabilir ;
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:20:34 -->-> Daha önceki mesaj 20:13:38 --
hocam sorunu buldum .js dosyalarınızı inceledim ve sorunun
http://trlive.net/insert/js.js dosyasındakı 426 satırındakı güvenlik fonksiyonu yanı kullanıcı giriş yapmış mı yapmamış mı diye bir kontrol sağlıyor ve
var b=jQuery.ajax({url:"/UserReg/checkuser/?token="+utok,async:false}).responseText; şu adrese bir ajax isteği yolluyor adreside incelledim google chorome networktan bakıldığında ekrana hiç bir şey gelmemiş

kontrol etmeniz gereken yer /UserReg/checkuser/ iyi akşamlar.
hocam ozelden attım kodlarını ben pek cozemedım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27:54 -->-> Daha önceki mesaj 20:29:45 --
sorun devam ediyor.