Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook böyle bir hizmet veriyor. Kopyasını indiriyorsunuz hesabınızın. Fotoğraflar videolar ( paylaştığımız yazılarda varmış )
Şimdi ben eski facebook hesabımın kopyasını indirdim. Bunu yeni facebook adresime yükleyebilirmiyiz ?
Baktım baktım bulamadım ben bir türlü.
Eğer kopyasını yenisine yükleyemiyeceksek ne anlamı kaldı ki
Bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

Selam Hocam öncelikle ...Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız burdaki olay şudur kopyasını indirme işleminin anlamı facebook hesabınızın acıldığı ve bugüne kadar geldiği sürece kadar facebookda yaptığınız bütün hareketlerin dökümünüz size sunma işlemidir ve bunlara 1 kaç örnek verelim : mesajlar mesela bugüne kadar kimlerle mesajlaşmışsınız kimler ile irtibat halind eolmuşsunuz bunu görebilirsiniz (mesajları mevcut hesabınızdan silmişseniz dahi kopyasında görebilirsiniz bunu ) kimlerle arkadaş olmuşsunuz bütün dökümünü gösterir (kimlere istek atmışsınız kimler size istek göndermiş görebilirsiniz ) asıl amacı kullandığınız facebook hesabınızdaki bütün dökümanları a dan z ye kadar görme imkanı sağlamaktır aslında bunlar bizim lehimize iyi olan şeylerdir örnek anılar hatıralar vs .asıl kötü tarafı bunun kopyasını yabancı ajanlar tarafından (cia gibi ) data şeklınde depolanmasıdır ve facebokun bunu servis etmesidir .düşünmemiz gereken en önemli konu budur bence hatat bununla ilgili amerikalı 1 mühendis tarafından yakın zamanda açıklanmıştır bununla ilgili olarak ...kolay gelsin