Konuyu başından beri takip ediyorum, ilk teklifi veren birisi olarak gelen son teklifin arttırımı için beklemedeydim. Konu sahibi arkadaş skype üzerinden 650 TL hemen al teklifi aldığını iletti. Bende konunun açık arttırma olduğunu, konuda hemen al fiyatının olmadığını siteyi herhangi bir gerekçe göstermeden açık arttırmayı iptal ederek satmasının uygun olmadığını ilettim.

Alıntı
hocam ben arkadaşa söyledim, o 670TL veriyor diyor. Ben ikinizin arasında kaldım. burdan olmuyor, en iyisi konuda teklif verin, en yüksek teklifi veren alsın. arkadaşa'da aynısını söyledim hocam
Kendisi bana bu cevabı yazdıktan 15-20 dakika sonra site satılıyor ve konuya alan kişi tarafından "ödemesi yapıldı" diye yorum yapılıyor.

Bu yapılan etik mi? madem açık arttırmanın bitmesini beklemeden satacaksınız neden konuya hemen al eklemediniz? el altından pazarlık ile açık arttırma bitmeden siteyi neden satıyorsunuz?

Konuyu ilgilenmesi için yönetime report ediyorum.

https://www.r10.net/site-satisi/12031...kurallari.html

-Özelden teklif verilemez, multi konu olduğu belirtilmediği sürece başka forumlarda satışı yapılamaz.
Konuya etik açısından baktığımız için aksi durumlar yaşandığında "uzaklaştırma" cezası ile üyeler cezalandırılacaktır.