FreeCaptiv3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vikipedi'nin böyle birşey yaptığını kaç kişi biliyor. Etrafımız, ingilizce bilmeyip "Niche'den para kazancam ben" diyen insanlarla dolu. Dil olmadan bu işin olmayacağını bilmeyen bir sürü insan var. Yani bir noktada eksik var. Ben de kendi çabam ile bazı konularda bilgi sahibi olmayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Üslubu pek anlayamadım.

Ben oturup belli bir seo bilgim olduğu halde blog açmıyorum mesela. Siz açtığınıza göre insanlara birşey vaad ediyorsunuz. Bunu yaparken de araştırması 10 dakika sürmeyecek bir konu hakkında yanlış bilgilendirme yapmışsınız.
Ayrıca bunu bilmek için İngilizce'ye gerek yok. Wikipedi'nın ''Backlink' başlığına girerseniz metin Türkçe zaten. Türkçe bildiğiniz konusunda da hemfikiriz sanırım.
Bunu kaç kişi biliyor diyecekseniz o zaman bilgi sahibi olmadığınız konuda yorum yapmayacaksınız öncelikle.

Yeni başlayan birisinizdir belki ya da belli bir heyecanla insanlara bildiklerinizi aktarmak istiyorsunuzdur ama SEO öyle bir olay değil. Buradaki mevzu uzun tecrübeler isteyen ve hergün birçok kaynağı takip etmekten geçer.

Sitenize ''SEO'ya Adanmış Bir Hayat'' yazmışsınız. Böyle yazıyorsanız ve bu kadar basit bir konuda hatalı bilgi paylaşıyorsanız diyecek birşey yok.
Verdiğiniz konu linkindeki kalıcı bağlantı ayarları bile düzgün yapılmamışken hangi SEO? Hangi adanmışlık demeden edemeyeceğim. İyi günler.