Aynı sayfada neden aynı kategorilerin olduğu 3 menü var onu pek anlayamadım. Hem header'da, hem sağ sidebar'da hem de sol sidebar'da kullanılmış. Zaten üst menü kaygan.
Bir de ilk açtığım içerikte karşıma çıkan şey:
Alıntı
Görselden de anlaşılacağı üzere Ceresin üzerinde bir volkanik bir yapı tarzında bir piramit var. Nasa tipik bilmiş tavırları ve cool tavırlarıyla bu bir kum veya tuz yığını olabilir dedi ancak gezegen üzerinde düzlük üzerinde birden yükseltinin insanın aklına volkanik bir dağ olabileceği düşüncesini getiriyor.
Sitenin ismi gayet güzel ama içerikler için aynısını söyleyemiyorum. Bir sürü yazım hatası ve cümle düşüklüğü var.
Alıntı
Siz hikayeyi okumayıp öküz reyizin Trene baktığı gibi bakarsanız ne olur, hiç birşey anlamadan oyunun sonuna gelirsiniz.Hadi diyelim ingilizcen yok, tamam olabilir anlamadım tamamdır.Peki kardeşim benim, canım benim, bebişim benim, sen ingilizce bilmeden nede Türkçe yamasını beklemeden bir oyunu alıp illa ki Hepsini öldürecek, oyunu bitireceeem gibisinden hönkürüyorsun ki ?
Arkadaş ingilizceden dem vurmuş da Türkçe de pek yok anladığım kadarıyla.
Sitede tek olumlu şey alan adı. O da bu şekilde devam ederseniz sizi fazla taşımaz.