İnstagrama giriş yapmaya çalıştığımda sattığım eski hesabımın bilgilerinin hala instagram kullanıcı panelinde kayıtlı olarak beklediğini gördüm "refresh" yaptım fakat hala gitmedi Chrome'yi temizledim geçmişi felan yine geçmedi en sonda Chrome'de kayıt edilen şifrelerden instagram hesabının kayıtını felan kaldırdım hesaba erişimimi böyle kestim.
Sizde eğer İnstagram hesap alacaksanız (Forum içi, Forum Dışı) 10-15dakikanızı ayırıp satan kişinin Tw sine bağlanıp Chrome'deki kayıtlı olan İnstagram şifresini silip hesabı teslim alın. Aksi taktir'de satan kişinin İnstagram hesabına hala erişebilirliğini unutmayalım.
Son zamanlarda hesap alıp tekrar çalınan insanlar oldu, bu yöntemi uygularsanız iki tarafında aklında soru işaretlerinin kalacağını düşünmüyorum.
Arkadaşlar forumda İnstagram piyasasında hesabı satıp tekrar geri alacak kişiler olacağını sanmıyorum ama iki tarafın da aklında soru işaretleri kalmasın.
Hepinize bol kazançlar.
Yararlı olduysa like + R10'umu isterim
3 yıllık üyesiniz hala r10 + diyorsunuz

Hocam o değilde r10+ şöyle kullanılıyor . Siz konu açıyorsunuz sizin konunuza tatmin edici cevap verenlere verebiliyorsunuz yani rep sistemi olmadığı için konu açana verilemiyor sistemde öyle bişey yok