Dusuncenıze katılmıyorum hocam ovh olsun soyu,hentzer,online,red gıbı datacenterlardan ben bılıyorum dıye.Bılgıyı paylasmayıp veya kendını uyanık sanıp 150 lıraya aldıgı sunucuyu 300 lıraya satanları gorduk forumda red kampanyadan zamanında 1 euroya alınan sunucuları satanları gorduk.Hentzerden ucuza alıp cok pahalıya satanları gorduk.Hızmet parası dersenız hızmet olan nedır cuzı bır mıktar olabılır ancak bazıları ısı karaborsaya cevırmıs durumda.Dıger bır durumda kıme nasıl guvenıcez kapanan hostıngler sunucular yedekler alınamayanlar.Evımın anahtarı neden sızde dursun ben ne kadar guvenebılırımkı sıze.Yarın allah korusun kaza gecırdınız haberımız dahı olmadan gıttınız yada kapatıp kactınız bunun forumda bır cok ornegı mevcut.
Hizmet tabıkı parayla ıstenebılır kurulum,optimasyon vs ama onun dısında bunu buraya getıren bu tarz ınsanlar ıgneyıde bıraz kendınıze batırın
Sunucu yönetimine hakim kişi zaten gidip kendi alıyor. Aracıdan alan kişilerde tercihlerini bilerek veya bilmeyerek bu yönde yapıyor. Ya irtibat kuracak dil bilgisi olmuyor yada yeterince teknik bilgiye sahip değil muhatab olacak yeterlilikteki birini aracı kılıyor. Güven konusunda dediğiniz doğrudur ancak diğer hususlara katılmıyorum özellikle bu konseptteki hizmet sektörü ülkemizde yerlerde sürünürken...
Konuya dönecek olursak
https://joodle.nl/install-windows-on-a-kimsufi-server/ linkindeki adımları uygulayın. Buradaki adımlar ile sorunsuz kurulum yapabilirsiniz.