Arkadaşlar merhaba. Java nın temellerini biliyorum bunu bir üst seviyeye nasıl taşıyabilirim diyen benim gibi eminim çok arkadaş vardır. Ben araştırmalarımdan kısaca bahsedeyim.
Java Nesne merkezli programlama olduğu için temellerinin öncelikle çok iyi bilinmesi gerekiyor. Eğer bu kısmı halletti iseniz geriye
ben bu dille ne yapabilirim kısmı kalıyor ve bu da kişisel gelişim açısından çok önemli bir konu.
Java SE ile daha local programlama yapabilirken Java EE ile web tabanlı uygulamalar geliştirilebiliyor. Ama emin olun herşey Java SE yi ne kadar bildiğinizle alakalı bir durum.
İnternette yapabileceğim projeler araştırırken
Akın Kaldıroğlu ismine rastladım. Ve bu günlerde (20.06.2015) te başlayan ve her Cumartesi 10.00 ile 13.00 arası yapacağını söylediği bir
Java SE Workshop online eğitim e başladım. İlk ders çok keyifli idi ve içeriğini anlatınca bu tür projeleri gerçekten profesyonel biri ile yürütmenin farklı olduğu kanısındayım.
İlk dersin videosunu da youtube da yayınlamış hoca.
Bir de online derslerini de yayınlamış.
Java nın temelleri özellikle çok etkili bir anlatım olmuş tavsiye ederim.
Bunun haricinde tavsiyede bulunabilecek arkadaşların yorumlarını almak isterim. Java yı sevdim ve profesyonel manada da kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum.