syf01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne oldu siz farklıydınız! Siz başa geçince eleştirdikleriniz gibi mi olacaksınız? Gerçekten şuanki yönetimden baya FARKLI düşünüyorsunuz! Bir damla su vermeyecekmiş

Hocam kusura bakmada bir insan 2 mesaj üstte yazdığıyla çelişir mi? Sen ama hep çelişiyorsun. Senin şu mesajın kral olamadan kralcılık. Sen kral olamdan adam tehdit ediyorsun şaka gibi.
Mesajında kin, nefret, tehdit hepsi var mahş. birde gülücük atmış
ben tehdit etmedim. Olacakları söylüyorum sadece. Ayrıca ben politikacı vs. de değilim yani hükümet kurma cb olma gibi bir durumum yok. Benim başa geçme gibi bi durumum yok yani.

Kaldı ki tek bir mesajımda dahi ben farklıyım , ben ayrıyım demedim.

Çok şükür kralcılık yapacak kadar da düşmedim.

He son olarak ben sana bir damla su vermeyeceğim de demedim. Özetle okuduklarınızı anlama konusunda önemli problemleriniz olduğu görülüyor.

Ama izah edeyim tekrar ; her devirin kralcıları devir değiştiğinde kepaze olur.Yarın devir değişir, bi gün iş mülakatına girersiniz veya bir yakınınız girer , önünüze attığınız twitleri , yazdığınız yazıları koyarlar. Hak ettiğiniz yerlere , hakaret ettiğiniz için gelemezsiniz.

Benden sizlere tavsiye , ne çok yancı olun , ne çok kanlı olun. Devirler değişir filler tepişir , altında buradaki insanlar gibi masum vatandaşlar kalır.

Bu yazdıklarımı da anlayacak kapasiteniz yok ya hani belki okuyan vardır diye yazdım. Kimseyi tehdit etmiyorum , alıntılayıp tartışma çıkartmak için uğraşmayın.