Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok onu dağıtmıcam zaten,geçende bana biri bana full kopya 2 site gösterdi hala taglardan hit almaya devam ediyor ona yapıcam sanırım.

Şimdi diğerleri blackhat değil link verme ve kelimeleri değiştirme,muhtemelen google kelime değişimlerinede bir şey geliştirmiştir değişikleri zaten algılıyor.Sence ne gibi değişiklik yapmalıyız ki sayfayı sürekli güncelliyorlar diye algılasın..

Forumdada değişik lsi görüşleri var sen bu kelimeleri nasıl buluyorsun.
Lsi ile ilgili eskiden kullanilan teknikler artik tek basina yetersiz kaliyor. Cunku Google Hummingbird algoritmasini cikardi. Bununla ozellikle bazi sorgularda bilgi grafigi lsi kelimeleri bir arka planda birakiyor. Yani oncelik sitelerin degil Google in kelimeleridir. Ben onlari kullanmaya calidiyorum. Bu kelimelerle kiyaslama yapiyor. Bu sekilde bilgilerin guvenilirligini kontrol altinda tutmaya calisiyor ve bunu giderek gelistireceginin sinyallerini veriyor.

Yine ikinci onemli nokta algoritmasinda bulunan evrensel arama ozelligidir. Yani resim, haber, video vs gibi alakali icerikleri harmanliyor. Ornegin bir sorguda resim cikiyorsa bu bize bir sinyal veriyor. Bu kelimede en cok resim araniyor. Bunu kullanmaliyiz.

Tum bunlardan arda kalan sorgularda lsi kelimler hala gecerlidir. Cunku siteleri karsilastiriyor. Burada eski teknik olarak otomatik kelime cikarma is yapiyor. Tabii manuel yapilan ayarlar kacinilmazdir. Aksi halde anlamsiz metinler ortaya cikiyor. Bu da kullanici dostu olmaz. Tag falan ekletme evet kisa bir sure is yapar ama guncellemelerde sitelerin cogu dokulur. Gecen yil miydi 4 eylul ya da ekim guncellemesi tag kullanan sitelere yonelik buyuk capli temizlik yapilmisti.

Guncel tutma ile ilgili bazi fikirlerim var. Pc basina gectigimde anlatirim.