Böyle projeleri burada heba ettiğiniz için gerçekten üzülüyorum. Emek harcayıp bir yere getiriyorsunuz ama bir kaç dakika da o emeği heba ediyorsunuz.
Demek istediğim tüm site satış ilanı açan arkadaşlar site adresinizi herkese vermeyin yada site adını açığa çıkaracak şekilde konu açmayın. Neredeyse herkes site adresini öğrendi ve aynı siteden açmak için domain arayışına bile girdi. Ne yalan söyleyeyim bende açacağım inşallah bir kaç gün sonra kısmetse

(en azından samimiyim)
Bizim milletin aklında ki şudur. Buna 10.000 lira vereceğime ben kendim bir site açarım reklamı da basarım bir yerlere her halükarda bende bir kaç ay sonra kazanmaya başlarım. Bunu sadece bu site için demiyorum genel kanı o yönde.
4-5 haneli sitelerinizi satışa çıkarıyorsanız bence 3-5 kişiden fazlasına adresi göndermeyin. Burada herkes ciddi alıcı oluyor. Zira sizin ilanda da olduğu gibi her türlü detayı ve hatta site adresi paylaşıldığı halde pm isteyenler sizden aslında taktik istiyor. Acaba nasıl yapmış, nerede sunucu açmış, scripti nasıl kurmuş vs diye çırpınıyor.
Şimdi birileri baydın sende milletin konusuna yazıp duruyon diyecek ama yazık günah gerçekten. Bu devirde hele şu günlerde para kolay kazanılmıyor. Bence satmak yerine bir kaç ay daha dişinizi sıkın zaten alacağınız parayı alırsınız. Hatta daha fazla bile kazanırsınız.
İnşallah istediğiniz fiyata da alıcı çıkar.