Merhaba,
Premium bir Wordpress teması satın aldım,
Temayla ilgili türkçeleştirme işlemlerini "Mo ve Po" aracılığı ile yaptım sorunsuz bir şekilde,
Fakat şöyle bir durum var; Tema içerisinde category.php 404.php gibi dosyalar yok, index.php içerisinde sanıyorum hepsi
Fakat ben mesela kategoriye girildiğinde kategori açıklamalarıda görünsün istiyorum, bu kodu nereye eklersem eklıyım değişiklik olmuyor.
İndex.php'de yer alan dosyalarda kodu bile kaldırsam hiçbi değişiklik olmuyor sayfalarda, nasıl düzenleyeceğim ben bu sayfaları ?
Sadece php if dosyaları kaldırdığımda patlıyor, onun dışında div lerı falan silsem bile birşey değişmiyor.
Kod :
     <?php if (is_category()) { ?> 

<div class="archive-header"><h3><?php single_cat_title(''); ?> <?php esc_html_e( 'All posts in:', 'theme' ); ?> <strong></strong></h3></div>

<?php } elseif (is_tag()) { ?>

<div class="archive-header"><h3><?php esc_html_e( 'All posts tagged in:', 'theme' ); ?> <strong><?php single_tag_title(''); ?></strong></h3></div>

<?php } elseif (is_search()) { ?>

<div class="archive-header"><h3><?php printf( esc_html__( 'Search Results for: %s', 'theme' ), '<strong>' . get_search_query() . '</strong>' ); ?></h3></div>

<?php } elseif (is_author()) { ?> 

<div class="archive-header"><h3><strong><?php the_author(); ?></strong> <?php esc_html_e( 'Tarafından yazılan yazılar:', 'anthemes' ); ?> </h3></div>

<?php } elseif (is_404()) { ?> 

<div class="archive-header"><h3><?php esc_html_e('Hata 404 - Sayfa Bulunamadı', 'theme'); ?> <br /><?php esc_html_e('Üzgünüz, erişmeye çalıştığınız sayfa yayından kaldırılmış.', 'theme'); ?></h3> </div>

<?php } ?>