Hocam öncelikle stratejileri aynıdır. Arkadaş title, açıklama, etiketleri bilmiyorsa zaten web site açmasın. Nedense illa ki her konuya bir tane saylangoz yapışıyor.

Oruç şimdiden kafanıza vurmuş gibi hocam ne diyeyim size.

Hayatımda gördüğüm en büyük seo uzmanı sizsiniz vallahi tebrik ederim.
insanlara yardım ediyorum diyorsunuz fakat insanlar ile nasıl konuşulması gerektiğini öğrenememişşiniz. Yukardaki mesajlarımda hakaret edici bir şey yazmadığım halde bana " salyangoz " diyerek hakaret ediyorsunuz. Size soru soran insanların bilgisini kendi bilginiz ile eşit düzeyde tutup cevaplar veriyorsunuz. Siz ilk site açtığınızda herşeyi 4/4 lükmü biliyordunuzda bugun title ayarlamasını bilmeyene site açma diyorsunuz ? bu adam nasıl öğrenicek bu işleri ? aliye, veliye, ahmete sorarak öğrenecek burasıda bir forum siz insanları bilgisi yok diye 2.sınıf muamele yaparsanız nerde kaldı sizin yardım severliğiniz ? Oruç falan değilim kafama vuran birşeyde yok sadece konudaki izlenimleri yazdım burada herkesin teşekkür mesajını okumak gibi bu tip eleştirici yorumlarıda okuyarak saygı duymanız gerekiyor eğer saygı duymazsanız sektörde kalıcı olamazsınz. Size cevap vermiyecektim yanlız " salyangoz " hakaretinizi okuyunca yazmak istedim ben yinede size hakaret edici kelimeler yazmıyacağım sadece size tavsiyem insanlara bilgi vermek istiyorsanız, yardım etmek istiyorsanız tatmin edici ve insanların bilgilerini aşşağılyacı şekilde değil daha şeffaf cevaplar vermenizdir bu bi temennidir ister yaparsınız isterseniz buradan tek satırlık mesajlar yazarak özel mesaj ilede paket satarsınız sorun değil benim için.