Çok yanılıyorsunuz. Siz açın o zaman daha iyi destek sağlayın. Wmaracı sitesindede bu konumuz mevcut. Bugüne kadar kaç kişi teşekkür etti ve kaç kişiye detaylı anlatım yaptık. Yaklaşık +20 kişiye ücretsiz destek verdik.
Siz kendinizi daha iyi görüyorsanız buyurun destek verin arkadaşlarımıza konularınızı açın. Ama buraya gelip yardımcı olmak isteyen arkadaşların önünü kesmeyin.
ben birşeyi kesmiyorum gördüğümü söyledim. Şu yukarda 10 kişiyi falan alıntı yaparak cevap vermişşiniz hangisine verdiğiniz yanıtla kafalarındaki soru işareti gitmiş bir sorun bakalım. Kişi gelmiş siteme anti seo yapıldı geç farkettik linkleride reddettik bundan sonra nasıl bir yol izlesek daha iyi olur diye sormuş sizin verdiğiniz cevap " güçlendirme çalışması yapmanız gerekiyor biz bu konuda hizmet veriyoruz düşünürseniz pm atın " ee noldu yukarda yazdığımın aynısı oldu

Başlığın ücretsiz destek veriyoruz yani sorulara cevap veriyoruz şeklinde açmışşın satış yapmaya çalışıyorsun.
Şu arkadaşa verdiğin cevap şöyle olsaydı anlardım seni ;
ilk 3-5 gün siteyi elleme sonra footer link al/alma bi kaç gün geçsin tanıtım yazısı al sağlam 1-2 siteden kategoriye link ver/verme forum tanıtımı al ne biliyim bu tip yönlendirici bilgiler versen amenna o zaman ben o mesaji yanlış yazdım der susarım ama sizin şurda 10 kişiye verdiğiniz cevaplar gel geç cevaplar soran tatmin olmuyor okuyan hiç tatmin olmuyor
Birisi sormuş ingilizce sektör ile tr sektörü aynımı siz konuyu dile bağlamışşınız ingilizce evrensel bir kelime dünya kasıyor o kelimeye türkiyedeki kelimelere biz türkler kasarken ingilizce bir kelimeye elin japonu dahi kasabiliyor nasıl aynı oluyor anlamadım.
Biri sormuş wordpress kurdum ne yapmalıyım siz demişşiniz sosyal medya kas eee bu adam tatmin oldumu şimdi ? title, açıklama, taglar vs vs ? biraz ön bilgi verseniz biraz yönlendirici olsanız ya.
vs vs vs diye daha çok yazarımda boşverin ben seocu değilim bu arada seo'dan hiç anlamam. Seo nedir ki ? onu bile bilmem. Size hayırlı satışlar pardon hayırlı yardımlar...