Bugün meclis ilk defa toplanacak ve yeminler edilecek. Bu süreci yemin esnasında büyük ihtimalle HDP vekilleri (Bu yemini baskı altında yapıyorum) vb. gibi sözlerle manipüle edecektir. Bir vekil, mecliste anayasanın vekiller üzerinde baskı kurduğunu anlatmaya çalışırsa ülkedeki istikrarın zedelendiği yorumları yapılacak ve dolar bugün(23.06.2015) tarihinde öğle saatlerinde yükselişe geçecektir. Ardından meclis başkanı seçilecek ve hükümet kurma görevi tevdi edilecek. Parti ismi farkedilmeksizin hükümet kurma çalışmaları başladığı zaman yapılacak açıklamalara göre 1-2 krş yukarı aşağı oynayacaktır. Hükümet kurulduğunda ise istikrar sağlanmış olacak, dolar belki de 10krş değer kaybedecektir.

Benim sana tavsiyem yarın kapanış esnasında doları elden çıkartman. Şuanda en iyi senaryo bu görünüyor fakat keş para ise uzun vade bekleyerek karlı satabilirsin. Çünkü koalisyon kurulduktan sonra büyük ihtimalle 4 bakana yargı yolu görünecek. Bu bakanlar yargılandığı zaman neler çıkacak neler. İstikrar tekrar bozulacak, koalisyon çıtırdamaya başlayacak, dolar uçuşa geçecek. Tabi bu konuda kimse kesin konuşamaz. Bu sadece benim tahminim.

2.77'den dolar alır mıyım? Hayır
Dolarım olsa yarın kapanışta satar mıyım? Evet
Doları aldığım keş para ise uzun vade bekler miyim? Evet