CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu işin mantığı nedir arkadaşlar ?
yani benim kafem var. kafemde bağladığım bir televizyon ekranında kafemde bulunup check-in yapanların isimleri mi çıkıyor ? güzel birşeymiş te hani ileride işime yarar belki diye sormak istedim.

Kafenizde 1 den fazla büyük ekran led tv ile hizmet verdiğinizde gün içinde yada maç olmayan saatlerde bu tvler genelde ya kapalı oluyor yada alev ızgara videoları oynatıyor olabiliyorsunuz.

Bu Swarm hizmeti kapsamında bu tvlerden mekana gelen bir kişi swarm uygulamasından checkin yaptığında mekandaki tüm tv lerde örnek ben olayım Hoş geldin Emrah AKSOY diye mesaj ekranda belirli bir süre çıkıp kayboluyor ancak arka planda ek olarak benim mekana kaç defa geldiğimi sistem sayıp istemeniz halinde benim 15 yada 20. kez mekana geldiğimde bana ücretsiz bir çay ısmarlanacağınıda ekranda gösterebiliyor.

Ek olarak checkin olmayan zamanlarda mekanınızda yaptığınız kampanya resimlerini yada mekana ait foto galeri resimlerini , ünlüler geliyor ise onlarla çektirdiğiniz hatıra fotolarını bunlar müşterilerinizde olabilir slayt olarak ekranda yayınlayabiliyorsunuz.

Haricen mekanınızın twetter yada instagram hesaplarında mekanı etiketleyip paylaşılan resim yazı veya mesajlarıda yine aynı ekranda slayt olarak yayınlayabiliyorsunuz küfür hakaret içeren mesajlara karşı admin onaylı şekilde bu mesajların yayımlanmasını sağlayabiliyorsunuz.

Yine bu sistemde Ekranın alt kısmında bant kayan yazı olarak son dakika haber başlıkları , ekranın belirli biyerinde hava durumunu il ve ilçeye göre , Saati yayımlamanız mümkün tüm bu anlattıklarım ekranda belirli aralıklarla düzenli olarak değişimli şekilde döndüğü için mekan sahipleri ve müşteriler memnun görünüyor.