Merhaba arkadaşlar, ben yokken bir çok şey konuşulmuş.Ama işin aslı şöyle ;
Ben hostingi aldığımda 256 rem değildi ve 200.000 inodes dosyaları fazlayken LINEDC personeli Ayaz bey tarafından aktarılmıştır.Yani 200.000 dosya iken aktarıp o şekilde satış yaptı sitelerim çalışıyordu.3 aydır sizden hosting reseller hizmeti almama rağmen son 1,5 ayda bu problemi yaptınız.Başda sitelerin backup restoresyon işlerini görüp siteyi taşıdınız, şimdi neden dosya sınırı problemi çıkarıyorsunuz öncelikle bunu bir anlayalım.Devamlı bir pakete geç fiziksel sunucaya geç diye telkinler falan....
Diğer bir konu bu hostinge geçtiğimde 1024 kb rem vardı
son 2 aydır bunuda 256 reme düşürdünüz.Hani sınırsız paket veriyordunuz anlamıyorumki hemde aldığımda 256 remde değildi.Bunun sağlamasını woocomerrce sitem varbeya.com un çalışmasına bağlıyorum.3 yıldır çalışan sitemi sizin problemleriniz yüzünden tamamen kapattım tüm seo ve çalışmalarımı çöpe attın ne için ? inodes hatası 200.000 bin dosyaymış...
Yalan söylediğiniz şurdan belli : ilk kurulumda sitemi restore ettiğiniz backup dosyasındada mevcut dosya sayısı 200.000 bin küsürdü ve bunu restore edip siteyi çalıştırdınız, size bunu siteyi durdurduğunuzda söyledim sitemi lütfen restore edin dediğimiz zaman etmediniz beni madden zarara soktunuz.
256 rem ile woomcommerce siteyi çalıştıramazsın.Bu remide düşürdün, cpu optimizasyonu izin bile vermeden siteyi locked yapmışsın.
Hosting sabibi sen olabilirsin ama bu seni sitemi kapatabileceğin anlamına getiremez.Oturmuşsun bana madde okuyorsun.Ben o siteye ne kadar masraf yaptım faturalarını çıkarayım o zaman.Bütün seo ve tüm zaman ve harcalamalarımızı siteyi kapatarak bize maddi ve manevi zarar veriyorsun.
Bunu yapabildiğin için seni şikayet ediyorum.Kimsenin sitesini hiç bir kapatamazsın.
Aşağıda sitemi kapattığın locked resmi.Diğeride bilgisayharın remini 256ya düşürdüğünün resmi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:16:00 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:47 --
Şimdi diğer bir konuda bu Linedcdeki personelin yaklaşımı.Adamlar ilk günden zaten beni kovmaya niyetliydi sebebi 2 adet ip aldım 1 yıllık onları kullanmak olduğunu düşünüyorum.Birazda cpu ve rem yüksek bahanesiyle tüm herşeyi kısıtlayayım bu zaten gidece mantığına getirdi.Şimdi bir soruda ben sorayım ?
Benim sitem hacklenmiş yardım istiyorum adamlara *** kardeşim nasıl olur dediğimizde 12 saate yedeklerinizi alın kapatacağım sitelerinizi diyor...
Peki *** diyince siteden kovabileceğinizi yazmışmıydınız kaçıncı maddeydi o ???
Aşağıda yazılar mevcut
Merhaba
Biz karşısındaki insana *** diye hitap eden kişilerle çalışma prensibine sahip değiliz üzgünüm.12 saat içerisinde yedeklerinizi taşıyınız
Destek Talebini Kullandığınız İçin Teşekkür Ederiz..
-------------
LineDC Web Hosting Telekomünikasyon Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.
Yeniyol Mah. Gazi 3 Sok. Servet İş Merkezi 1/9 Merkez/ÇORUM
Telefon: [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
murat Karakuş ( Müşteri )
30/03/2015 20:28
Size güvenerek tüm sitelerimizi buraya taşıdık.Sitelerimizide taşırız çok sıkıntı değil.Anlamadığım şey şu
Sizinle çalışmak istemiyoruz nedir ne demek oluyor ?
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 20:27
Merhaba
İstediğiniz yerlere başvurabilirsiniz.Tüm görüşmeler kayıt altına alınıyor zaten
-------------
Telefon: [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 20:24
Sizi vereceğiniz maddi ve manevi zararlardan dolayı mahkemeye verip r10 dahil tüm şikayet sitelerinde hakkımızı kullanacağımızı ihtaren bildirim.
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 20:20
Merhaba
Hizmet sözleşmemizi başdan sona okuyunuz.Sizinle çalışmak istemiyoruz.Ödediğiniz reseller ücretinin kalan bakiyesi hesaplanıp ilgili hesabınıza iade edilecektir.Yedeklerinizi alın biran önce.İyi çalışmalar
-------------
Telefon: [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 20:19
Ücretini ödediğimiz bir süre var nasıl kapatıyorsunuz ? Çocuklaşma esnaf ol biraz üstat
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 20:17
Merhaba
Biran önce yedeklerinizi alınız.Hesabınız 12 saat içerisinde suspend edilip kapatılacaktır.
http://linedc.com.tr/hizmetsozlesmesi.php
-------------
Telefon: [IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : (0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 20:16
*** arkadaş türkçe anlamıyormusun sen ?
saat tarih veriyorum editlenmiş dosyayı söylüyorum yok diyorsunuz anlayamıyorum seni.Yazdıklarımı iyi oku anla.
Seninle çalışmak için can atan yok.İş bu işime gelirse.Senin yaptıklarında işime gelmiyor yardımcı olmuyorsun.Enteresan bir yapın var müşteri ile nasıl konuşacağınıda bilmiyorsun.
Birdaha söylüyorum.Verilen saat ve tarihde wordpress teması içerisinde nevada teması içerisinde index dosyamızı kim editledi ip adresini verin.Eğer bunu veremiyorsanız log tutmuyorsunuz ve sorumluluğu bunun size aittir.
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 20:06
Merhaba
Sitenizin hacklenme sorumsuzluğunu bize atamazsınız.İstemiyorsanız çalışmazsınız bizle olur biter murat bey.Biz log dosyasını gönderebiliriz size sadece.İp yi biz tesbit edemeyiz
-------------
Telefon: (0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : (0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 20:02
Sitemi hackleyenleri mahkemeye vereceeğim.Bu noktada yardımlarınız dokunmuıyor.Sizinde biraz sorumluluğunuz çıkıyor bu noktada.Gerekli tüm logların alınmadığını söylüyorsunuz bu bizim problemimiz değil.Sizin ile yeni çalışmaya başladık ama destek olamıyorsunuz farkındasınızdır umarım.
Serverınızda hacklenenin sitemizin hangi ip adresinin olduğunu bilmenin bir yolu mutlaka olmalı.
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 14:05
Merhaba
İp kayıtları tarih olarak alınıyor murat bey , malesef saat bazlı log almıyoruz biz.Dilerseniz tüm logları iletebiliriz
-------------
Telefon: (0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35 Fax : (0364) 225 27 35[IMG]resource://skype_ff_extension-at-jetpack/skype_ff_extension/data/call_skype_logo.png[/IMG](0364) 225 27 35
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 14:00
verilen tarihde verilen dakikada 500 ip mi var yanlışmı anlıyorum ?
Line DC ( Yetkili )
30/03/2015 10:25
Merhaba
Ftp girişlerinde 500 e yakın ip gözüküyor murat bey.***** tema kullanıyorsanız bu tür durumlar çok normal zaten.İp lerinde tümüne yakını yurtdışı ip sidir.
-------------
E-Mail:
info@linedc.com.tr
30/03/2015 00:16
Sitemiz hacklenilmiştir.Bu ip adresinin bulunması için yardımlarınıza ihtiyacımız bulunmaktadır.
www.dmsyazilim.com sitesinde 27.03.2015 tarih ve 13:07 saatinde /public_html/turku_/wp-content/themes/social-buttons.php dosyasını sitemize ekleyen
ayrıca ana dizindeki aynı tarihdeki index.php dosyasına kod ekleyen server loglarından bakarak ip adresini göndermenizi rica ederim.
Call
Send SMS
Call from mobile
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:29:40 -->-> Daha önceki mesaj 00:16:00 --
Şimdi çok daha önemli birşey diyeceğim sizlere.Ben bu hostingi aldığımda cpu oranı %40 dı.%40 olan cpu oranının reminin 256 olabileceği ne kadar mantıklı bir düşünelim ???
İspatı : Eski index dosyası bu.Linedc bunu 28/05/2015 de değiştirerek düşürmüş.Aşağıdaki linkde mevcut
https://web.archive.org/web/20150316...us-40-cpu.html
Değiştirdiği saydada :
https://www.r10.net/reseller-hosting/...us-40-cpu.html
budur.Adaletli olarak yorumlarınızı ona göre yapın.Bazı hosting firmalarının ve arkadaşlarının yorum yaptığını görüyorum.Kim ne derse desin.1 Tane doğru vardır.Call
Send SMS
Call from mobile
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype