Kuveyt Türk kullanıyorum. Aklınıza gelebilecek işlemlerin hepsi ücretsiz. EFT - Havale - Çekme - Yatırma - Aylık - Yıllık vs. hiçbirinde ücret yok.
Evet onları sonradan öğrendik. Zaten Enpara ile Kuveyt Türk önerdi herkes. Enpara seçtim baktım çoğu kişi forumda onu kullanıyorum. Onu da google kabul etmedi hala ilk mesajımda yazdığım gibi bir çok kişi de google adsense hesap bilgileri değişikliği konusunda sorun var. o yüzden o hala doğrulanmadı bir türlü. googlenin teknik bir konusu.
Fakat benim sorunum bu değil şuan da tek istediğim şu parayı Akbank denen sömürücü zihniyetin elinden kurtarmak. 120 tl bile olsa...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:38:53 -->-> Daha önceki mesaj 22:36:50 --
hocam öncelikle ilgili bankaya mektup yazıp kesilen paranın yasal olmadığını belirterek parayı isteyin, onlar diyecek ki hayır vermiyoruz,
sonra sizde o kesinti yapılan paranın dekontunu ve gelen cevap ile Tüketici Hakem Heyetine müracaat ederek durumu belirtiyorsunuz, yanlış hatırlamıyorsam eğer orada bir form veriyorlar ve doldurup elindeki belgelerle beraber teslim ediyorsunuz, gerisini onlar takip ediyor,
bulunduğunuz yerdeki işin yoğunluğuna göre 1 ayda da sonuçlanabilir, 1 yılda da, hayırlısı olsun bakalım
teşekkürler kadirzm.