SerhattB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım Katılıyorum Ama Yinede İş Yapar Yapmasada Antalyaspor için Reklam olarak ve tribün doluluğu olarak verdiği katkı yeter herhalde

Anelka Kariyeri: Paris Saint-Germain , Arsenal , Real Madrid , Paris SainGermain , Liverpool , Manhchester City , Fenerbahçe , Bolton , Chealsea , Shangai Shenua , Juventus , West Bromwinch , Mumbai City

Sneijder Kariyeri: Ajax,Realmadrid,İnter,Galatasaray

Eto'o Kariyeri: Real Madrid , Leganés , Espanyol , Mallorca , Barcelona ,Inter , Anzhi , Chelsea , Everton , Sampdoria

Neyse hocam konu farklı yerlere gidiyor biraz ister istemezde tartışma oluyor mübarek ramazanda birbirimizi kırmayalım sorduğunuz için cevap vermek durumunda kaldım
Messi kariyeri:Barcelona, Anelka>Messi o zaman hocam tamam oynadığı takımlar önemli de, kazandığı başarılar ve o başarılardaki bireysel performansı da önemli, Sneijder Şampiyonlar Ligi aldı, Balon Dor alıyordu torpil dönmese vs.

Bence 2'si de burada iş yapmaz şu halleriyle, boşuna Antalya'lılar ümitlenmesin ama 3 büyükler değil Anadolu kulüplerinin yapması açısından güzel, böyle oyuncuları reklam amaçlı Anadolu'ya getirmek lazım, yoksa Drogba gibi profesyonelliği çok üst düzey oyuncular dışında sırf reklam olsun diye 3 büyüklerin almaması lazım, bu oyuncuların ikisi de mart sıpası, kariyerlerinin gidişatından belli zaten profesyonellikleri