Hd2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi soruyorum nerede eğitim aldınız? Nasıl bir işleyişi vardı özellikle yaşadığınız yerin Yurt Dışı oluşu ve yaptığınız yorumlardaki gerçeklik payına olan inancımdan soruyorum. Aldığınız eğitimler vs nasıldı? Konu başlıkları, akış, süre genel bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Belki faydalanabileceğimiz bir şeydir.
Size nasıl faydası olur bilmiyorum. Notlarıma bakıp konu başlıklarının bazılarını yazdım belki merak edip araştırmak istedikleriniz olabilir. Hocalarla ilgili bilgi veremiyorum reklama girmesin ve bu konuda r10 da yazmamı kendileri de pek onaylamıyorlar.

Serp sonuçlarının analizi ve Gauss yöntemi, Sitenin semantik temelinin oluşturulması, Site içi navigasyon ve silo teknikleri, İçerik hazırlama ve SEO copywriting, İlişkilendirme SEO teknikleri ve backlinkler, Resim optimizasyonu, Video içerik, Web spam, Algoritmalar QDF, Hummingbird..., Algoritma güncellemeleri Page layout, EMD..., Manuel ve algoritmik cezaların içeriği ve cezaların kaldırılması, SMM ve SEO'nun aracı olarak sosyal ağlar, Yandex ve Google SEO arasındaki farklar... diye devam ediyor.