evet trends deki olayı gördüm bir kaç yerde tr de belkide haklısın bu sitelerde birileri paylaşıyor bizimkilerde sağda sola yazarken belkide benimde önüme geliyor.
Rand abimiz şunu deniyor şu anda mesela , burda forumda büyük bir sorun var iletişim çok az.Ya da tekniğin önemini anlatamıyorum bende.Olayı ben çoktan programa bile döktüm.Forumda hala çoğu kişi salla gitsin gözüyle bakıyor (bilo sende varsın bunların arasında bence

)
şu ortaya çıkıyor dediğin gibi birbirimize bilmediğimizi öğretemiyoruz.Bu sorun nasıl hallolucak bilmiyorum.
Serp'e bakılırsa test işe yaramış. Kanıtlamak istemiş. Eğlenceli olmuş
Seo eğitimi alırken aynı olmasa da benzer yakın bir olayı gözlemlemiştik. Bir sorguda 10. sırada çıkan site 8. sırada çıkan siteden daha çok tık alıyordu. (Çünkü sayfa sonu insanların dikkatini daha çok çekiyordu) Bir süre sonra daha çok tık aldığından dolayı site yükseliyordu. Bu kez tıkları düşüyor altındaki siteler yükseliyordu. Böyle bir kısır döngü vardı bana göre çok çok ilginçti.
Programa döküldüğünde şöyle bir riski vardır. Net tıklama oranlarını biz bilemeyiz. Fazla abartırsak site geçici filtreye girebilir. Tıpkı organik hit kasıldığında sitelerin birkaç haftalık filtreye girdikleri gibi. Google aramaları sıcak aramalarla karşılaştırır ve hitin ani artışına anlam veremezse filtre kaçınılmaz olur sanırım. Denemedim ama.