Peki kullanıcının açıklamasında geçen 1024 yerine 256 lık kısmı firma nasıl açıklayacak merak ettim. Ben bir paket aldıysam firma keyfi yerine ram i düşüremez !
Merhaba
Sonradan ram durumunu düşürme gibi birşey söz konusu değildir böyle birşey söz konusu bile olamaz.Tüm hizmetlerimizde yıllardır 256mb ram veririz ve bu konuda hiçbir şekilde şikayet almadık.
İlgili kişinin 2 adet sitesi yaklaşık 2 aydır sürekli cpu ve ram harcadığı için kendisine durumu kontrol etmesi gerektiğini ve bu tür sitelerin sanal veya fiziksel sunucuda barındırılması gerektiğini ilettik.Kendiside sanal sunucuya gelecek ay geçiceğini iletmiştir.Biz 2 ay kendisini bu konuda idare etmiş bulunuyoruz ve en son bulunduğu sunucuda diğer sitelerin çalışmasını engellediği için malesef suspend etmek durumunda kaldık.Kendiside bu tür bir şikayette bulunma gereği duymuştur.Biz yedeklerini iletip farklı bir yer ile çalışmasını önerdik bu konuda.İstenmesi halinde ticket görüşmeleri konuya eklenebilir.
İyi forumlar
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:17:15 -->-> Daha önceki mesaj 23:14:16 --
Şikayeti okudum. birkaç ciddi firmanın hizmet sözleşmesine de baktım.
Kişisel görüşüm kullanıcı haklı.
Kullanıcılara satışı yaparken sınırsız alt özellikler sınırsız hosting satıyorsan gerekli altyapıyı da düşüneceksin. İnod vs gibi çamura yatmayacaksın.
Sattığın hizmetin arkasında duramıyorsan o hizmeti satmayacaksın.
Bir de dikaktimi çekti 8 mb 'tan büyük dosyalar gönderilemez demişsiniz. Bu tam bir komedi. Bedava mail adresleri dahi çok daha büyük dosya gönderimine olanak sağolarken sizin para ile alınan bir hizmette kısıtlamanız hiç olmamış.
Hosting firması hatalı bence.
Merhaba
Tüm hizmetlerimize satış yapmadan önce anlık kullanabileceğini cpu oranlarını zaten iletiyoruz.Lütfen bu tür yaklaşımlarınızı biraz araştırma yapıp yapınız
Kullanıcının kampanyalı aldığını ve kampanyadan geldiği link:
https://www.r10.net/reseller-hosting/...us-40-cpu.html
İlgili 1 adet hesabının cpu kullanım oranı

ticket kayıtları