22 yaşındayım, okullar kapanınca haliyle boşluğa girdim, 3 - 3.5 ay gibi boş vaktım var, günde 18-19 saat bilgisayar başındayım. Grafikerlik konusunda deneyimliyim, yaklaşık 6 yıldır ekmek yiyorum bu işten. Lise yıllarımda aileme muhtaç olmadan geçimimi bu işten sağlamıştım, üniversitede de keza öyle devam ettiriyorum. Yabancı dil kursuna gidip ingilizce seviyemi yükseltmek istiyorum, bu yüzden kalıcı bir işe ihtiyacım var.
Google news kayıtlı sitelerde haber editörlüğü yapabilirim.
Grafik (Web tasarım, banner, kartvizit, broşür ve diğer grafik tasarımlar) işlerinizi yapabilirim.
Sosyal Medya Yönetimi (Her paylaşım için profesyonel özgün grafik hazırlayabilirim)
Canlı destek hattında durabilirim.
Youtube danışmanlığı yapabilirim
Ulead Video Studio ile özgün videolar hazırlayabilirim & düzenleyebilirim.
Wordpress Yönetimi yapabilirim.
Photoshop'ta her konu üzerine sesli videolar çekebilirim.
Hosting konusunda da çok az bir tecrübem var, işi tam anlamıyla öğrenene kadar ücretsiz - öğrendikten sonra ücretli bir şekilde çalışabiliriz.
Aklıma bunlar geldi şimdilik. İşleri layıkıyla yapacağımdan şüpheniz olmasın. 5 yıldır bu forumdayım, hiçbir işi yarıda bırakmadım, yarıda bırakacağım işleri almıyorum zaten. İzmir veya Kocaeli için ofisinizde yer verirseniz gelip çalışabilirim. Freelance olarakta yukarıdaki belirttiklerimi yapabilirim.