Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır admatic kullanıyorum ve benim kullandığım reklam modelleri gayet başarılı.
Ekran alıntısında gördüğünüz gibi Scroll Ad'in pek bir getirisi yok ancak deskop kullanıcısı yoğun olanlar için tavsiye ederim. (Sağ alt taraftan gelen reklam)
Intersitital Ad. Deskop kullanıcısı için CPM oranı 1 liranın üzerindedir. Bazı konularda okudum oranları düşük diye ancak Intersitital Ad.'in hiç 1 liranın altına düştüğünü görmedim. (Deskop - siteye girince açılan büyük reklam)
Mobile Intersitital Ad. - mobil splash denilen reklam modülü. Mobil trafiğiniz güzelse gayet güzel paralar kazanılabilir.
sticky - CPM oranı çok düşüktü. 1 gün kullandım daha sonradan çıkarttım kullanıcıyı sıkmamak için.
Admatic'in kullanıcı paneline giriş yaptığınız zaman yayıncı danışmanının bilgilerini göreceksiniz. Telefon açtığınızda sizlere gerekli bilgiyi verecektir. Ödeme konusuna gelince alt limiti tam hatırlamıyorum ancak sıkıntısız ödemeye yapıyorlar. Umarım merak edenlere yardımcı olabilmişimdir. Herkese bol kazançlar
Peki ödemeleri hangi zaman aralıklarında yapıyorlar? Alt ödeme limitini geçtim birkaç gün önce. Hesap bilgilerimde sistemde kayıtlı. Adamlara mesaj attım, "
Ödemem ne zaman yapılır, ödemeleri hangi zaman aralıklarında yapılıyor?" diye sordum. Adamlar destekten cevap bile atmadılar. Senin tam olarak bilgin var mı şu ödemelerin ne zaman yapıldığı konusunda?