Olay benle ilgili domain hoşuma gitti ve açık arttırmasına katıldım. kazandım ama ondan 1 2 saat önce bir domain düşmüştü onu aldım kazandığımı bilmiyordum arkadaş hesap bilgilerini kazandıgım an gönderdi, sonrasında ben ödemeyi geçtim saat 6 yı geçtiği için yarın transfer gerçekleşti arkadaşa öğrenciyim sonuçta küçük şekilde domain alım satımı yapiyorum, kazandığım domainin ücretini yatırdım benden önceki domaini kazanan kişiye teslim edin onu uzatacak nakitim yok domain düşmesin o arkadaş istemiş diyerek bir pm attım. Herhangi bir CEVAP VERMEDİ.
sonrasında benden once teklif veren arkadaşa pm attim aynı şekilde param yok ben odemesini geçtim siz alın domaini arkadaşa gerekli pm yi attim dedim. domaini kazanır kazanmaz ödeme yapın diye pm atan arkadaş teslim etmeye gelince yok sen kazandın yok ben kazandın muhabbeti yapiyor. ben ödemesini yaptımmı yaptım param yoktu uzatacak o arkadaşa vermenizi rica ettim. bana bile sorabilirdin elimden geldiği şekilde yardımcı olurdum. kusura bakmayın işgüzarlık yapıyorsunuz.