Merhabalar

Bende bu sektörde 7 sene geçirdim. bende konu sahibi gibi sorunlar yaşadım. artık sadece tanıdığım vede bana sorun çıkarmayacak kişilerle çalışıyorum .

Hiç bir şey eskisi gibi değilki hatta r10 bile eskisi gibi değil eskiden bu platformda bir konu açıldığı zaman yardım edenler vardı şimdi çok az görüyorum.

Herkes günü kurtarma çabasında ne kadar çok kopartırsam o kadar kardır diyor.

r10.net de çökme olduktan sonra yenilenme zamanında vede yeni kurulan yönetimle artık kuş uçmaz kervan geçmez bir yer oldu r10 bana göre sadece kendi rantına göre yorum yazan modlar olmaya başladı .

Kendisine ters düşen firma yada kullanıcıları banlayan veya kısıtlayan modlar dan r10 da çok var .

Burada bir firma ile ters düş hemen r10 moduna söyleyip yandaşlarınıda alıp seni alaşağı edip rezil ederler . öyle bir yer oldu r10

hatta zamanında büyük bir yazılım firmasının bayiliğini aldıgımız zaman bu platformda tanıtım konusu açmıştık bu firmanın distribütörü olan karşı firma ile pm de tartıştıktan sonra hesabımızın şifresi değiştirildi . (bu şifre değiştirilmesinin dist. firmanın bu platformda tanıdıgı bir mod tarafından yapıldıgını düşünüyorum .

Daha sonra adımıza r10 yönetimine küfürler yağdırıldı vede hesabımız süresiz banlandı. verilen telefon numarasından zar zor açtırdık.

üstelik telefonu açamn kişide bir azarlamadıgı kaldı.

bende içimdekileri söylemek istedim .

iyi haftasonları