protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allaha andolsun lafini Allah soylemez. Allah yemin etmez, sizi inandirmaya calismaz. Inandirmak icinde yemin etmez. Bu kadar mi dusunemiyor sunuz? Hala yok ceviride hata var, surda bilmemne var diye kendini kandiriyorsun. Ac Kurani oku... Bak bakalim Kuranda konusanin kim oldugu hakkinda Kuran ne diyor?

Milleti din icin olduren butun gerizekalilara karsiyim. Sadece muslumanlarin milleti kesmesine degil, yahudilerinde muslumanlara yaptiklarina karsiyim. Butun dinlere komple karsiyim. Bak senin dinin ne diyor? Sana savas diye emir vermis, sen bana laf anltamaya kalkiyorsun. Senin yapman gereken savas acmak. Sen Kurani bile okumamissin daha. Kurani okusan, bana derdini anlatmaya bile kalkmazsin. Ac Kurani bak, ne yaziyor dinden cikan muslumanlar icin. Bak ISIDciler Kurani dogru anlamis, ona uymayani kesiyorlar, sen niye kesmeye kalkmiyorsun? Niye Kuranin istedigin bolumlerini uyguluiyorsunda istemedigin bolumlerini ciddiye almiyorsun? Sana savas emredilmis, niye savas miyorsun?

bize savaşılmak öyle emredilmedi yani islama inanmayanların hepsini gidin kesin,biçin denilmedi.

Allah müslümanlara sadece dinimizden ötürü bizimle savaşan, sizi yerinizden yurdunuzdan kovan ve kovulmanıza destek veren kafirleri dost edilmesini yasaklamış ve bunlarla savaşmayı yasak kılmaz yani bunları öldürmek günah sayılmaz. Onun dışında üzücü söz ve hakaret edenlere karşı sabırlı olun denilir senin gibilere karşı yani. Şimdi ben izmirdeyim sen gel izmire bana deki sen müslümansın bu topraklarda yerin yok de bana savaş aç beni topraklarımdan etmeye çalış o zaman o kafanı koltuğunun altına koyup göndermesinide biliriz rahat ol