ahmeTRz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Wordpress sitemde şu an 2 sorunum var. Basit sorunlar olduğunu düşünüyorum o sebeple uçuk tekliflerle gelmezseniz sevinirim. İş yükü fazlaysa belirtin elbette ona göre tekrar konuşuruz..

Birincisi sitemde anasayfada son eklenen yazılar görünüyor. Bu son eklenenler kısmında sadece 1 kategorim görünmesin istiyorum. Yani belirttiğim kategori dışında eklenen tüm yazılar anasayfada görünecek, yalnızca bu kategoridekiler görünmeyecek..

İkinci sorunum da siteye eklediğim resimler otomatik olarak boyutlandırılıyor ama küçük resimlerde alt kısıma 4-5 px'lik bir beyaz alan ekliyor. Ben bu beyaz alanın görünmesini istemiyorum. Css kısmını kontrol ettim hatanın burada olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen otomatik boyutlandırma yaparken bir sıkıntı oluyor.

Bu iki konuda ücretli/ücretsiz yardımcı olabilecek arkadaşlar pm atarsa sevinirim, hayırlı ramazanlar.
hocam panel bilgilerini pm ile gönderin son eklenen yazılarda hangi kategoriler çıkmayacaksa belirtin, küçük resim dediğiniz kısımlarıda belirtin ücretsiz düzenleyeyim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:30:24 -->-> Daha önceki mesaj 13:26:57 --

arkadaşın sorunları çözüldü...