Bence mecbur değilsin aksine yorumlar gelmiş ama ben mecbur olduğunu düşünmüyorum. Bir satış konusu açıyorsunuz çeşitli teklifler geliyor kalan kişi ödemesini yapıyor ancak domaini istemiyor başka birine verin diyor başka birine verme zorunluluğum yok benim kişi hediye edicekse veya satıcaksa alır benden domaini kime istiyorsa aktarır. Fakat domaine son teklif veren ödeme yapmıyorsa -trader gönderilir ve ondan önce teklif kim verdi ise onunla iletişime geçilir. Dediğim gibi bana göre uğraşmak zorunda değilsiniz kim kazandı ise kim ödemeyi yaptı ise onun firma içi transferini sağlarsınız veya transfer kodunu ona iletirsiniz. Problem çıkmasın iki tarafta memnun olsun dersen kişiye transfer kodunu yollarsın ama bence zorunluda değilsin.
Bencesi yok arkadaşlar. Olayı yanlış yorumluyorsunuz. Kazanan kişi istediği hesaba transfer ettirebilir. Paypal yada banka ödemesi değil bu. Transfer kodunu, ihaleyi kazanan arkadaşa yollarsınız. O da istediği kişiye verebilir. Ya da transfer kodunu direk diğer arkadaşa verirsiniz. Ikisi aynı şey. Yani cidden büyütülecek bir konu değil. Sonuçta alıcının onayı var.