Ödeme geç onaylandığı için özür dilerim. Fakat paypal ve havale eft ile ödemede bazen gecikme olabiliyor. Otomatik onaylanmayabiliyor.
Bunda böyle abartılacak ne var çözemedim.
Kredi kartı ve cep telefonu ile ödeyerek zaman kaybetmeden aktif edebilirsiniz paketinizi.
Ne haldeyiz anlamadım ki.
Arefe günü yapılan manuel ödeme geç onaylandı diye mi bu kadar laf.
Normalde de 24 saate kadar onaylıyor zaten firmalar. Daha erken denk gelirse onaylanıyor.
Nitekim 1 sefer ödeme geç onaylandı diye bu celallenme neden.
Ücreti geri iade edin deseniz ederdik. Bu şekilde firma ile çalışmasaydınız keşke.
Kimse kimseyi satın almıyor. İfadede üslubunu bilmeyene kapıyı gösteririm.
Hiç kimse her zaman haklı değildir. Müşteri olsun, firma sahibi olsun fark etmez.
Bir kere olsun kabullenin hatanızı Arife gününe sığınmayın. 10 Saat sonra aktif ediliyor sonradan ise mysql kapalı kalıyor konuyu uzun uzun açıklamanıza gerek yok. Benim üzüldüm tek konu ticket cevap vermediniz sonra aradım şirketi hallediyorum demelerine rağmen halledilmedi. İnşallah herkes anlar bu tutumunuzu ticaret yapıyorsan müşteri seçmeyeceksin müşteri tüccarı seçecek bunu er yada geç anlayacaksın.