Maliyeden kesmediği faturaları onun cebine yerleşitiricem.. Kaç kişiye sattı bilmiyorum sayı yüksek sanırım fakat fahiş fiyattan vermiş.. Ben bu temayı 300 tl open cart dkümü + 300 lirada grafiklerine vererek yaptırdım adam başına bu temayı 250 tl den satmış banada 75 tl diyor? Öğrenince şok oldum onca insanın hakkına girdi. İnsanlara bahanesi ise modüller lisanslıymışda onlara ödüğyormuş lisans parasıda tam bir hikaye ...asla inanmayın! Arkadaşım belgelemekle uğraşmama gerek yok ben Kendi dağıtımımdan alıp kullanana helal ediyorum gerisine etmiyorum bu kadar basit.. Bunun mahkemesi varsa öbür taraftadır.. Oruçlu halimle yazıyorum Allah Celle Celaluhu ondan kan kustura kustura hakkımı alsın her iki cihanda iki yakası bir araya gelmesin para para diye köşe başlarında sürünsün..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:02:10 -->-> Daha önceki mesaj 14:58:06 --

Temayı indirmek isteyenler tüm modülleriyle açık kaynak kodlu şekilde şu adresden download etsinler!

http://biravuckul.com/ModaSHE-temasi-tematimicom.zip

Yükleme şuanda %60'da.. Bir saate indirebilirsiniz tüm kodlar açık kaynak. Bir terslik olursa bana ulaşabilirsiniz..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:10:41 -->-> Daha önceki mesaj 15:02:10 --

kendisi demin konuya girdi çıktı Sahibi Oğuz Oğuztürk site satışı ise tematimi.com bu adamdan alışveriş yapmadan evvel önce 150000 kere düşünün... Şimdik kendisi için özel blog açtım onu dağıtıcam bir yandan ki ibret olsun bundan sonra millet ona göre hareket etsin daha fazla dolandırılmasın! Bu şahısın adresini bilen varsa gelsin bu adamın evini bana göstersin karşısına geçirsin beni nakit eline 5000 tl para sayıcam.. yeterki onu karşımda göreyim..