ModaShe opencart temasını tüm eklentileriyle ücretsiz dağıtıyorum..

Sebebi ise: bu temayı ben www.tematimi.com yani forumda kayıtlı ismi Oğuztürk'e satması için BANA YALVARMASI sonucu verdim fakat adam 250 tl ye satıp bana satışdan 50 tl verince kendimi enayi yerine koyulduğumu farkettim. Bu şahısdan kaldırmasını istedim beni tehtid etti sen zararlı çıkarsın vs dedi ben ısrar edince r10da foyanı dökeceğim diyince bana satıştan kaldırdığını söyledi fakat el altından sattığını farkettim. Dekontlar elimde ayriyetten maliyeyede zevkle vereceğim kesmediği faturaları aheste aheste kesitrmek için.. Yüzyüze görüşmek isteyince kaçtı ... Bende tüm hakları bana ait olan bu temayı ücretsiz dağıtma kararı aldım. PM isteyenlere bu temayı tüm eklentileri ile beraber ücretsiz veriyorum! Adama yüz yüze görüşelim diyorum adam kaçıyor..

Demo:
http://modashe.oguzturk.net/

Temanın Satış Adresi:
http://www.tematimi.com/modashe-prem...ticaret-temasi

BU TEMANIN TÜM HAKLARI BANA AİTTİR KENDİSİ BUNU İNKAR EDEMEZ BEN CÜMLE ALEME RAMAZAN HEDİYESİ OLARAK BEDAVA VERİYORUM.. BU TEMAYA PARA VERENLER SATIN ALANLAR BENİM ONAYIM HARİCİNDE TEMATİMİ.COM'DAN ALMIŞSA HAKKIMI ONLARA HELAL ETMİYORUM..HARAM ZIKKIM OLSUN TİCARETLERİ BAŞLARINA GEÇSİN İNŞAALLAH!

Temayı lisanssız bir şekilde dağıtıyorum yani bir domain falan lisanslı değil dilediğiniz heryerde kullanabilirsiniz..

Temayı indirmek isteyenler tüm modülleriyle açık kaynak kodlu şekilde şu adresden download etsinler!

İNDİRMEK İÇİN:

http://biravuckul.com/ModaSHE-temasi-tematimicom.zip

tüm kodlar açık kaynak. Bir terslik olursa bana ulaşabilirsiniz..

Bu tasarımı VuralComputer'dan Cansu Hanım'a çizdirdim kendisi ile görüşebilirsiniz eğer inanmayan olursa bu tasarımı göstermesi yeterlidir direk benim tasarımım diyecektir.. Şimdik görelim seni oğuz efendi hadi burada kaçtınnnnn ben seni elbet bulurum burada olmazsa öbür tarafda bulurum merak etme ama bundan sonra senin tüm foyanı cümle alem görecek! İsim ve soy ismini kim internete yazarsa senin ne haltlar yediğini ne kadar yaramaz bir adam olduğunu görecekler. Bu adam hakkında daha evvelde emek hırsızı diye şikayet konuları açılmıştı hiç dikkate almamıştım görüyorum ki almalıymışız..

Temanın Özellikleri:
ModaShe Premium E-Ticaret Sistemi - ModaShe Private Shopping

Benzersiz tasarım, uyumlu renkler
Panelinizden her ürün için ayrı ayrı aktif/pasif yapabileceğiniz Ölçüm Tablosu
Panelinizden her ürün için ayrı ayrı ayarlayabileceğiniz Kargo Teslimat Süresi
Markalar/Üreticiler bölümü
Sadeleştirilmiş özel müşteri kayıt sayfası ve Facebook ile hızlı kayıt
Sadeleştirilmiş müşteri giriş sayfası
Beğeneceğinizi düşünüyoruz bölümü
Tüm bankaların sanalposlarına uyumlu altyapı (Sanalpos modülü dahil )
Tüm ödeme sistemlerine uyumlu altyapı (Payu, iyzico, ipara vb - Ödeme modülleri dahil değildir.)
Kategori sayfalarında ikinci ürün resmine geçiş özelliği ve her kategoriye özel banner
Sınırsız bilgi sayfası, kategori ve alt kategori
Geliştirilmiş seo alt yapısı
Yeni e-ticaret kanununa uyumlu alt yapı, tasarım ve özellikler
Yorumlar, iletişim formları, e-posta bildirimleri, bayilik sistemi, editörlük sistemi, kuponlar, hediye çekleri, para birimleri, dil seçenekleri, kampanyalı fiyatlar, sınırsız ürün özelliği, sınırsız ürün seçeneği, vergi oranları gibi sayısız özellik
Kullanımı kolay yönetim paneli
Sistem ürün satışına hazır, anahtar teslim e-ticaret sistemidir, satın aldıktan sonra ürün satışına hemen başlayabilirsiniz.
Sistemde tematimi ile ilgili banner, link veya reklam yoktur.
Sisteme uyumlu, indirimli hosting seçenekleri için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Modüller:

Otomatik Seo Oluşturucu
Ana Sayfa Kampanyalar
Resimli Kategori
Ana Sayfa Ürün Slide
Kargo Takip Modülü
Tek Sayfa Ödeme Modülü
Premium Ajax Filtre
Facebook ile Giriş ve Sosyal Bağlantılar
Resimli Ajax Arama
Zopim Live Canlı Destek
Slayt Gösterisi
Ödeme metodlarına ek ücret, komisyon ve indirim tanımlama modülü (çoklu)
Google Harita
Yeni Ürünler - Kampanyalı Ürünler - En Çok Satılan Ürünler - Özel Ürünler
Hızlı Ürün Güncelleme

Bu Blog'uda Tematimi.com Oğuz Oğuztürk'ün bundan sonraki hayatında ne kadar foyası varsa dökeceğim platform olarak açtım bundan sonra Tematimi ve Oğuz Oğuztürk isimlerinin geleceği buradan parlayacak inşaAllah.. Referans isteyenlere ibret olur..

http://modashe-eticaret-temasi-temat...ogspot.com.tr/