Ödeme geç onaylandığı için özür dilerim. Fakat paypal ve havale eft ile ödemede bazen gecikme olabiliyor. Otomatik onaylanmayabiliyor.

Bunda böyle abartılacak ne var çözemedim.

Kredi kartı ve cep telefonu ile ödeyerek zaman kaybetmeden aktif edebilirsiniz paketinizi.

Ne haldeyiz anlamadım ki.

Arefe günü yapılan manuel ödeme geç onaylandı diye mi bu kadar laf.

Normalde de 24 saate kadar onaylıyor zaten firmalar. Daha erken denk gelirse onaylanıyor.

Nitekim 1 sefer ödeme geç onaylandı diye bu celallenme neden.

Ücreti geri iade edin deseniz ederdik. Bu şekilde firma ile çalışmasaydınız keşke.

Yebats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paypal'dan ödeme yaptım ödeme onaylandı sitemlerinde onaylamadılar 10 saat oldu hala öyle ticket açtım ona cevap bile atmadılar telefon numarasını aradım birisiyle görüştüm tamam şimdi hallediyorum iş yok dedi ama hala halletmediler bravo size alacak kişiler 3 kere düşünsünler bu mesajıda hiç bir şekilde kaldırmayacağım. Şirketten birisi görür de ne halde olduğunuzu anlarsınız.

Sabah Mysql sunucu durdu diye şu laflar söylenir mi? Hani kısa sürede çözülmese amenna. Direk ticketa BUTUR rezilliği yazmak nedir?

R10 nasıl müşteriler barındırıyor şaşıyorum artık.

Size ad soyad IBAN Yazın demiştim. Yedeğinizi alın çabuk ki ücreti iade edip hesabı silelim.

Kimse kimseyi satın almıyor. İfadede üslubunu bilmeyene kapıyı gösteririm.

Hiç kimse her zaman haklı değildir. Müşteri olsun, firma sahibi olsun fark etmez.

Yebats adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MySQL sunucusu şu anda çevrimdışı.
Timeout: Alarm

veren bir hizmetiniz var teşekkürler "BUTUR" her zaman kaybedersin inşallah alacak arkadaşlar 3 defa düşünsün.