Mrb, Pzt 2 haftaligina istanbula geliyorum. 1.5 senedir kullanmakta oldugum Gold renk 5Si satmayi planliyorum. Samsung S6 aldigimdan dolayi.

Telefon yurtdisi alinmistir dilerseniz mailimdeki order confirmationlari gosterebilirim ama faturayi bulamadim. Ciddi aliciysaniz seri numarasini apple sitesinde confirm edip gercekligini belgeleyebilirim.

TRye kayitli degildir dolayisiyla 150-200 lira civariydi sanirim kayit ucreti odemeniz gerekicek bu yuzden fiyati ona gore yaziyorum. Bir yarim saat sahibindende dolastim ve birkac yerde ortalama fiyatin 150 200 altina koyuyorum.

Telefonun durumu: Cizik yok, koselerde biraz hasar var fakat yakindan bakmadiginizda gorunmuyor. Resimlerdede gorundugu uzere baska bir sorunu yok. Genelde kapta kullanildi, 1 2 kere kapsiz hissedelim dedik o zaman oldu zaten dediklerim. Hasar,tamir vb gormedi.

16GB gold versiyonudur.

Yaninda 2 adet kap, yeni ekran koruyucu verecegim.

Ekranda kucucuk bir cizik veya bir hasar bile yoktur. Ilk gunden beri tempered kirilmaz ekran filmi kullanilmistir. resimden gordugunuz gibi ekran tavanin yansimasi cizik olmadigini gormeniz acisindan cektim.

Fiyat: 1050 TL. Istanbul ici elden bulusabiliriz veya kargo isteyene herhangi bir alisveris sitesi uzerinden satis yapabilirim once odeme seklinde.