Merhaba arkadaşlar,
veMOZ Wordpress teması ile karşınızdayız. Temayı kendim de kullandığım için sürekli güncellemeye çalışacağım.
Temayı normalde satışa çıkarmayı planlamıyordum fakat verdiğim son karar ile satışa çıkarmaya karar verdim. Her zaman ki gibi bu tema da detaylı olarak kodlandı.
Tema tamamen mobil uyumludur. Eğer herhangi bir hata ile karşılaşırsanız bunu bana bildirmeniz durumunda hatayı en kısa sürede düzelteceğim. Belirtmem gereken önemli bir konu mevcut. Tema Engagdet sitesinin klonu olacaktı normalde. Fakat EnGadget kendi sitesinin tasarımını değiştirdi. Bu yüzden o siteyi bilenler vardır büyük ihtimalle. Siz yorumlarda Engadget'ın temasına benziyor demeden önce ben bunu belirtmek istedim.
Temanın özelliklerinden kısaca bahsedeyim.
- Özel Tema Paneli
- Header'dan Arama Alanını Gösterme / Gizleme
- Header'ı Sabit ya da Normal Yapma
- Abone Kutusunu Gösterme / Gizleme
- 2 Adet Reklam Alanı (300x250 Sidebar ve 250x250 Yazı içi)
- Manşeti Gösterme ve Gizleme
- Alt Manşet ve Üst Manşet için ayrı ayrı kategori belirleme
- Manşetin Hemen Altındaki Sosyal Ağ alanlarını Gösterme / Gizleme
- Sadece FeedBurner kullanıcı adını yazarak abone kutusunu aktifleştirme
- Instagram Bileşeni ( Bu sayede instagramdaki son 9 fotoğrafı sitenizde gösterebilirsiniz. )
- Karışık Yazılar Bileşeni ( Bu sayede yazılarınız aktif kalabilir. Son 3 adet yazıyı gösterir. )
- Reklam Bileşeni ( Bu bileşeni eklediğinizde ayarları tema panelinden yapabilirsiniz. 90x90 olan 6 adet reklam alanınız olmuş olacaktır. )
- Footer'da bulunan uygulama butonları için tema panelinden bağlantıyı ayarlama. (Android, iPhone, iPad ve Windows)
- Telif Hakkı Yazısını tema panelinden değiştirebilirsiniz.
- Logo, Favicon, Meta açıklama ve Google Analytics kodunu da tema panelinden ekleyebilirsiniz.
Tema da tek gerekli olan eklenti, MashShare eklentisidir. İstenildiği takdirde bu eklentisiz de çalışabilir. Eklenti sadece sosyal ağ paylaşımlarını saymaktadır. Aşağıdaki görsel ile ne anlatmak istediğimi anlarsınız zaten. [IMG]https://*******.com/forum/images/smilies/rolleyes.gif[/IMG]
Demo Tema fiyatı: 25 TL Ödeme Yolları: Paypal ve EnPara
Güncelleme Geçmişi:
/* 1.2 Sürümü - 17.06.2015 *
- Küçük hatalar giderildi
- 404 sayfası eklendi
- Mobil ile girildiğinde menüde alt menü sorunu vardı o düzeltildi.